Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca w biurze jakie badania

lekarz medycyny pracy, praca w biurze, jakie badania?

Polecane posty

witam rozpoczelam prace w biurze, mam miec badania u lekarza medycyny pracy, zastanawiam sie na czym one beda polegaly? czy sa to jakies kompleksowe badania? praca w biurze przed komputerem

prosze czy nikt nie wie?

Gość Grzybowa zupa
pewnie standardowo zbadają Ci wzrok, słuch, jak się uprą to jeszcze odwiedzisz gabinet neurologa i zbadają Ci poziom cukru. Tyle. A jak trafisz na "dobrego" lekarza to na dzień dobry Ci podpisze papiery :)

Gość niteczka24
mi badali wzrok, krew i mocz. praca w biurze rowniez.

Gość martulkaaaaa
mi badali krew, mocz, wzrok (praca przy kompie), słuch (praca z telefonem), osłuchiwali, standardowy wywiad czy choruję na coś itp. i przy okazji lekarka badała też piersi - ale to chyba nie jest standard, po prostu trafiłam na taką bardziej przykładającą się do swojej pracy acha, badania dodoatkowe miałam u innych specjalistów, więc papierek dostałam dopiero po zaliczeniu kilku gabinetów

Gość gość
Czy ktos wie, gdzie mogłabym przeprowadzić tego typu badania w okolicach Bielsko - Białej?

Gość gość
Wszelkie badania potrzebne do pracy miałem przeprowadzone w http://medycynapracybielsko.pl . Wszystko przeszło bez zbędnych kłopotów, szybko i profesjonalnie. Zdecydowanie polecam. :)