Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupia i stara

Jestem beznadziejnie brzydka, tak mi smutno

Polecane posty

Gość Głupia i stara

dlaczego nie moge być ładna? codziennie zadaję sobie to pytanie. Dlaczego to ja muszę być brzydka? Jestem niesmiała i trudno nawiązuje nowe kontakty, chociaż uroda by mi się przydała, bo inaczej to nigdy nie bedę miała chłopaka. Czasami tak bardzo brakuje mi kogos bliskiego, czuje się beznadziejnie ze swoją samotnoscią, a także wtedy gdy patrzę w lustro. Wygladam okropnie, a moja siostra jest o wiele ładniejsza ode mnie. Dlaczego tk jest, przeciez jesteśmy rodziną, a ja jestem taka paszczurna. Wygladam jak ostatni cieć i nie mogę się z tym pogodzić.

Gość rttrttrtrt
a ile lat masz?

Gość Głupia i stara
19

Gość dylemat.........
jak mialam 19 lat tez czulam sie brzydka i chyba nawet taka bylam a teraz mam 26 i czuje sie atrakcyjnie, grunt to umiec o siebie zadbac, odpowiednio sie ubrac, usmiechac, byc pewna siebie

Gość gffd
moze przestan sie tak dolowac . Podstawa to wiara w siebie.Jest wiele brzyskich kobiet co maja faceta . Zona wisniewskiego Michała jest brzydka jak noc .

Gość Głupia i stara
Moje kompleksy to: duzy kartoflany krzywy zadarty nos, maciupeńkie oczka i ledwo widoczne cienkie rzęsy, słabe przerzedzone szerokie brwi, cienkie wypadajace włosy w beznadziejnym kolorze, a do tego ostatnio zrobił mi się łupiez, okragła twarz 20:35 [zgłoś do usunięcia] Głupia i stara i jeszcze mam grube uda, krzywe nogi i platfusa, krzywe zęby i pryszcze gdzieniegdzie oraz mnóstwo wagrów i płaską twarz, rozstey, cellulit i nadmierne owłosienie

Gość gffd
a myslisz ze malo bbrzydkich kobiet ma facetow ? Olbrzymie ilosci . Olbrzymia liosc pasztetow ma faceta.

Gość Głupia i stara
sory, ze tak wpisałam ta poprzednią wypowiedź, ale pisałam już o tym na innym forum, ale nikt nie potraktował tego poważnie

Gość NEROO
Kotku chyba trochę przesadasz.Zrób sobie włoski ,makijaż i będzie ok pozdrawiam

Gość Głupia i stara
ale te pasztety pewnie umieja się pokazać z jak najlepszej strony, są przebojowe i wygadane, a ja taka nie jestem

Gość Głupia i stara
cciałabymcos ze soba zrobić, postanowiłam iść w wakacje do racy i uzbierać na korekte nosa, ale nie wiem ile kosztuje taki zabieg, czy opuchlizna zejdzie zanim pójde do szkoły i nie chciałabym żeby wszyscy wiedzieli, ze robiłam operacje nosa, bo obawiam się głupich komentarzy

Gość Głupia i stara
może ktoś z was miał operacje nosa, jesli wiecie coś na ten temat to proszę o jakieś opinie na ten temat

gffd dobrze gadasz często pasztety mają facetów a ładne laski nie (przynajmniej na stałe) dlaczego? faceci się boją wiązać z ładnymi kobietami (na stałe) - temat rzeka

Gość Głupia i stara
obie są ładne, ale Marta ładniesza wg mnie, ma taka delikatną urodę, ja też taka mam czasami, a czasami wygladam tragicznie, mój nos wszystko szpeci

Gość gffd
zgadzam sie marta jest ładna .Oczywiscie jak na Polskie warunki , bo taki typ urody nie podoba sie w USa . TAm podobaja sie ostre kobiety mocno wymalowane ..

Gość trochę głupie pytanie zadajesz
"dlaczego? faceci się boją wiązać z ładnymi kobietami (na stałe) - temat rzeka" Pozwól że ciebie oświecę- PONIEWAŻ ŁADNE FLĄDRY SĄ BARDZIEJ WIATROPYLNE OD WIĘKSZOŚCI ROŚLIN I CZĘŚCIEJ PRZECHODZĄ RUJĘ OD KOTA NA WIOSNĘ Brzydula może i jest brzydka, ale przynajmniej masz pewność że nikt jej nie posuwa prócz ciebie :classic_cool:

Gość Głupia i stara
no tak, ona ma faceta, ale podobno już niedługo, Wiśniewski chce ją rozwodu,a ja i tak jestem od niej brzydsza

Gość gffd
nie podoba mi sie , dla mnie Marta to jest piekna kobieta . JEstem facetem , ktory lubi inny typ urody . Taki jak ma MArta

troche głupie pytanie zadajesz - jasteś brzydulą zgadłam??? atakujesz ładne choć w moim poście nie ma powiedziane nic złego na pasztety - brzydule boją sie ładnych - masz inne zdanie, ok twoje prawo

Gość Głupia i stara
Marta jest sliczna, ale wg Gemma (tak, której zdjecia dałam) jest najpiękniejszą dziewczyna jaką kiedykowiek widziałam