Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on zly

Ile może spóźnić się okres !

Polecane posty

Gość on zly

Witam, Moja dziewczyna ma 16 lat. Podczas jej dni płodnych była sytuacja która teoretycznie (bo praktycznie wątpię) mogła być zagrożeniem ciąży. Dziewczyna ma miesiączki mniej wiecej regularne ok. 28 dni. Dokładnie 28 dnia czuła okres (mówi że nie może mi opisać tego uczucia itp) od tamtej pory miewa takie skoki, mianowicie czuje ból brzucha, wilgoć w okolicach łonowych, wyskoczyły jej 'krostki' na twarzy co podobno jest oznaką itp a w innym czasie nie. Niestety jest już 31 dzień a okresu nadal nie ma. Dodam że zaczęła się stresować, i przejmować tym. Moja pytanie brzmi: Ile okres może mniej wiecej jej się spóźnić (mówi że coś ją brało przed okresem ale nie brala leków), i czy jakbyśmy zrobili test to da on wiarygodny wynik? (Jeśli tak to jak bardzo wierygodny) Bardzo proszę o odpowiedzi, pozdrawiam i z góry dziękuję

Gość jooojjj
nie jest w ciązy - okres przyjdzie tylko niech przestanie się stresować... - ale jak chcecie to zóbcie test

Gość on zly
Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Niby nic, a jednak pomogło, podtrzymuje to na duchu. Jeżeli ktoś jeszcze ma coś do powiedzenia na ten temat to bardzo bym prosił. Pozdrawiam, z góry dziękuję.

Gość nanananana
haha :D ja już mam 40 dzien cyklu :P też w ciąży nie ejstem.. ale okres coś przyść do mnie nie chce :(

Gość okres moze sie opoznic nawet
do 7 dni