Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HYTH

prowokacja??

Polecane posty

Gość HYTH

czy dla zonatego 40letniego faceta pytanie od 19latki czy nie miałby ochoty zaspokajac jej potrzeb jest prowokujący??

Gość Benedykt 16.
Z tego co pamiętam, to tak.

Gość HYTH
opowiedz jak sie wtedy czułes

Gość Benedykt 16.
Wtedy byłem jeszcze hitlerowskich żołnierzem i zaproponowała mi to pewna żydówka. Chyba nie miała wtedy wyjścia. Ale było odlotowo. Nie będę mówił, co potem z nią uczyniłem.

Gość dla 40letniego faceta naj...
...lepsze jest to www.1man1jar.com

Gość HYTH
Wredniak... jak nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz bo niektóre Twoje posty sa irytujace. jednym razem piszesz madrze a za drugim jak cos napiszesz to brak słów...

Gość fnjmz
ale ty jesteś tym 40 letnim facetem czy 19latką bo to różnica?

Gość HYTH
Cały dzień chodzę z talerzem po podwórku, ażeby zdążyć go podstawić pod tyłek mojemu owczarkowi, gdy ten sra. Zjadam wszystkie wyprodukowane przez niego klocki po uprzednim podgrzaniu ich w mikrofalówce z odrbiną smalcu.

Gość HYTH
a jak myslisz??

Gość fnjmz
nie chce mi się nad tym zastanawiać

Gość HYTH
myslaLAM ze to nieco prostsze;]

Gość fnjmz
nie to jest skomplikowane, nie mogę zrozumieć dlaczego 19 latka chce żeby jakiś 40latek i to żonaty zaspokajał jej potrzeby i jeszcze robi z tego problem czy to prowokacja czy nie, nie będziesz mogła przez to w nocy spać, ale już nie wypowiadaj się do mnie na ten temat bo mnie problem przestał interesować i już tu nie zajrzę

Gość HYTH
w takim razie odpowiem dla innych jesli jeszcze ktos to bedzie czytał... a kto powiedział ze 40letni faceci nie moga byc pociągający?? w moim przypadku akurat trafiło na mezczyzne w takim wieku. a co do tego ze jest zonaty... jesli ma zdradzic to zrobi ze mna lub z inna gdy tylko nadarzy mu sie ku temu okazja

Tak 40 letni facet jest dojrzały, ma kasę ( stabilizację życiową) , często szuka panny bez zobowiązań. Znam wielu 40 letnich faecetów,jedni są szaleńczo przystojni i pociągający a znam 30 -latków o których nie myślę inaczej niż biedny zaniedbany facet.Nawet 22 latek potrafi być odpychający.Zaryzykuj