Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaiwndu

zaświadczenie

Polecane posty

Gość kaiwndu

Jak można załatwić podrobione zaświadczenie lekarskie o ciąży? da się jakoś radę?? potrzebne mi takie by wkurzyc mojego byłego...

Gość kaiwndu
pomoze mi ktos? zaplace...

Gość ginekolog na chorobie
podaj maila

Gość kaiwndu
sexolaska@wp.pl

Gość kaiwndu
nie, chce by sie podenerwowal troche:P

Gość srutututututu
zdjecie z usg nie wystarczy mu pokazać?

Gość kaiwndu
on chce zaswiadczenia...

Gość srutututututu
hmm znajdz druk z google bo tak to ciezko dostac zaswiadczenie Ci bedzie

Gość ginekolog na chorobie
sorry na takie maile nie odpisuję

Gość kaiwndu
szukam z 20 minut i nie moge znalezc... ale sie nie poddam:) chyba ze ktos mi pomoze:)

Gość kaiwndu
na jakie nie odpisujesz?

Gość lozannoo
jesteś pojebana!!!! nie dziwne, że facet cie rzucił!!!! jesteś beznadziejna i z bezsilności chcesz to zrobić bo boli cie, że ma cie w dupie!! mam nadzieje, że teraz bedzie miał kobiete na poziomie a nie takiego pustego lachociąga!!!! jak najdalej od takich głupich cip!!!!!

Gość kaiwndu
nie rzucil mnie tylko ja jego, i prosze bez wyzwisk, ja nikogo nie wyzywam

Gość kaiwndu
nikt mi nie moze pomoc?

Gość wróżkaaaniaa
za takie posunięcie spotka cię kara... obyś NIGDY nie mogła mieć dzieci!!! :)

Gość kaiwndu
spoko, nawet nie chce ich miec...

Gość zgadzam się z poprzednikami
masz wyjątkowo głupie pomysły, ile w ogóle masz lat 16 ?! bo na takim poziomie szykujesz żarty dziewczyno, miej odrobinę klasy i rozumu wyobraź sobie minę jego rodziców i swoich, waszych znajomych i to jak potem będziesz musiała się z tego tłumaczyć naoglądałaś się za dużo seriali i telenowel dziecko powinno być radośćią, dopełnieniem rodziny a nie straszakiem na facetów i przedmiotem manipulacji

jak już chcesz robić durne żarty to powiedz byłemu że masz choroby weneryczne

Gość srutututututu
faktycznie ciezko znalesc:/

Gość kaiwndu
mam 22 lata... on 32... musze znalezc, musze mu pokazac ze ze mna sie nie zadziera:)

nastraszysz kolesia i co z tego będziesz mieć ? może nawet go nie nastraszysz tylko się ucieszy że Cię tak urządził.... a swoją drogą niezłego palantina sobie znalazłaś....facet albo ciul który nei lubi poważnych związków, żonaty albo rozwiedziony.... przeciętny facet w tym wieku ma już rodzinę zamiast bujać się z laskami o 10 lat młodszymi.... teraz juz wiem czemu chcesz się mścić, facet potraktował Cię jak maskotkę więc chcesz się zemścić...

Gość kaiwndu
ani rozwiedziony ani nic z tych rzeczy. ja zakonczylam ten zwiazek, wlasnie dlatego zze nie myslal powaznie o zyciu... on zaczal pieprzyc glupoty kolega, to ja inaczej chce to rozegrac:) po prostu..

laska, dla mnie wolny facet po trzydziestce to sygnał że albo facet ma trudny charakter i każda laska od niego ucieka, albo z niego taki niebieski ptak, co to ustatkować się nie chce, albo już dawno po rozwodzie, albo jakiś nieudacznik życiowy mieszkający z Mamusią, istnieje też opcja że koleś ma rodzinę: żonę i dzieciaki ale lubi chodzić na bki żaden z nich nie jest wart uwagi

Gość kaiwndu
wiem, sama do tego doszlam i po trzech latach odeszlam... ale chce sie zemscic, po prostu.... bo dla niego dziecko to tragedia, i chce by troszke sie podenerwowal... juz mu powiedzialam ze niby w ciazy jestem, powiedzial bym mu dostarczyla stosowne zaswiadczenie, dlatego szukam:P

"on zaczal pieprzyc glupoty kolega," a niby co mógł opowiadać swoim znajomym o Tobie ? cokolwiek pisał pewnie miał rację, skoro majac 22 lata nie umiesz pisać poprawnie po polsku laska, napisałam Ci już, ktoś w jego wieku już dawno powinien mieć rodzinę a skoro jej nie ma to znak że kobiet nie traktował poważnie a jego kumple ?! no na bank wiedzieli że jesteś jego zabaweczką.... więc co się wkurzasz, faktów teraz już nie zmienisz, trzeba było przedtem myśleć i nie robić z siebie idiotki

Gość kaiwndu
przepraszam za bledy, ale pisze szybko... bylam z nim 3 lata, pol roku mieszkalismy ze soba, no to nie wiem czy taka zabaweczka, ale ok, mysl co chcesz

kobieto, co Ci da straszenie go ?! wyjdziesz na jakąś infantylną histeryczkę ciążą chcesz go straszyć ? co niby chcesz osiągnąć ? szacunek ? strach ? przecież i tak w końću się dowie że to kłamstwo, jeszcze Ci paszczę obije i tyle z tego będziesz miała albo rozpowie że sypalaś z każdym jak popadnie.... oj głupia jesteś

Gość kaiwndu
chce go tylko postraszyc...

olej kolesia i tyle, zapomnij.... mogłabyś się ciskać jakbyś była po trzydziestce i straciłabyś np 7 lat z takim palantem, obiecywałby ślub itp... ale ty młoda siksa jeszcze jesteś, masz czas na małżeństwo, poznasz jeszcze wielu facetów, jeszcze się wiele nauczysz o związkach tamten mimo że niewypał już Cię czegoś nauczył, tego że nie można zbytnio ufać facetom, trzeba się im bacznie przyglądać i analizować fakty

Gość kaiwndu
ale ja nie chce juz z nim byc, chce zobaczyc jego mine jak niby mu udowodnie ze jest tatusiem, chce wiedziec co by zrobil w takiej sytuacji