Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaiwndu

zaświadczenie

Polecane posty

Gość zgadzam się z poprzednikami
daj sobie spokój, chcesz się mścić bo czujesz się bezsilna, koleś Cię wkurzył czy zawiódł.... ale tylko niepotrzebnie tracisz czas i własną energię na niego przestań i nim myśleć i zajmij się swoim życiem myśl o sobie i o tym jak się zabawić i gdzie poznać nowego partnera od wspominania tamtego conajwyżej możesz się zmarszczek ze złości nabawić olej kolesia, im szybciej o nim zapomnisz tym lepiej

Gość kaiwndu
zapomnialam o nim juz.... ale chce sie troche pobawic jego nieszczesciem:) ja naprawde msciwa jestem

wiesz gdyby koleś nie był dla Ciebie ważny nie zależałoby Ci tak na jego reakcji.... sama pomyśł, załatwisz zaświadczenie i co dalej ? będziesz mu kity wciskać.... a potem nagle się zrobi szum, będzie chciał byś spotkała się z jego rodziną, nie daj Boże zaczną planować ślub.... jak wtedy odkręcisz ten cały cyrk ? jak z tej sytuacji wyjdziesz z klasą ?! teraz zawsze mozesz ściemnić że się pomyliłaś a potem gdy dasz niby to zaświadczenie sprawy mogą obrócić się przeciw Tobie naprawdę chcesz robić z siebie idiotkę przy jego i swoich rodzicach ? jego rodzeństwie, znajomych ?!

ty nie jesteś mściwa ale bardzo niedojrzała nie myśłisz logicznie, zachowujesz się impulsywnie jak dziecko zupełnie nie zastanawiasz się nad konsekwencjami swoich czynów to że chcesz straszyć faceta mogę jeszcze od biedy zrozumieć... ale szczerze nie chciałabym być w Twojej skórze w chwili jak tłumaczysz jego rodzicom że to wszystko był żart sama wyobraź sobie tę scenę, moze zapał do głupich gierek Ci minie

Gość kaiwndu
On niestety nie ma rodziców... nie, po prostu chce by sie podenerwowal... tylko tyle

dziecko, daj sobei spokój zachowując się w ten sposób udowodnisz mu jedynie swoją niedojrzałość, nic więcej pozostawisz po sobie jedynie wrażenie impulsywnej histeryczki

Gość kaiwndu
moze i tak bedzie.... ale ja chce zobaczyc jego mine, da mi to satysfakcje...

Gość kaiwndu
znalazlam:) dzieki wszystkim za rady:P