Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek82

Depilacja okolic intymnych u facetów jak na to patrzycie??

Polecane posty

jeśli mam powiedzieć swoje zdanie to proszę bardzo... nie znoszę gołych kutasów ani krzaczorów, więc sama facetowi podcinam włosy (nie golę), mniej więcej na cm i w kroku i pod pachami (jajka na minimetr;) ) wygląda to więc BARDZO MĘSKO i na mnie działa na maxa :)

jeśli mam powiedzieć swoje zdanie to proszę bardzo... nie znoszę gołych kutasów ani krzaczorów, więc sama facetowi podcinam włosy (nie golę), mniej więcej na cm i w kroku i pod pachami, wygląda to więc BARDZO MĘSKO i na mnie działa na maxa :)

Gość balbinaaaaaaaaaaaa
mój facet był twardzielem, miał 2 tatoo, był bardzo męski, ale zawsze przycinał sobie włosy pod pachami i golił włosy łonowe, później byłam z kimś innym i tego nie robił, nie uprawialiśmy już tak fajnego sexu, a miłości francuskiej od tamtej pory nie uprawiałam

Gość balbinaaaaaaaaaaaa
a najlepsze było to, że ja mam takie haszcze, że mój były musiał się ostro namęczyć, żeby trafić języczkiem w moje kakaowe oczko

Gość podstępna kuciapa
Ja wolę jak facet goli kłaki w okolicach intymnych i pod pachami. Ze względów głównie higienicznych.

Gość Naturysta-h
Chodze regularnie do sauny i widze ze wiekszosc facetow sie goli. A u kobiet to calkiem normalne. Moja sasiadka jest po 60-tce i ma wyglona cipke i zalozony kolczyk.

Gość amelka13579
Nie wystarczająca długośc ? Wejdz na dyskrecja.pl

Ja lubie ogolonych facetow tam, nie przepadam za wlosami ktore tylko przeszkadzaja.

Gość niezły dylemat
i tym samym odpowiedź jest prosta są gusta i guściki a to żecz indywidualna. Sprawa jest prosta trzeba o tym rozmawiać z partnerem i poprostu się dopasowywać. Ja osobiście się golę a czy to męskie czy nie jakie to ma znaczenie, jeżeli mojej partnerce się podoba to znaczy że jest ok tyle w temacie. Napewno nie jest to kwestia mody jedni lubią kłaki w gębie inni nie, społeczeństwo jest coraz bardiej wyedukowane i otwarte i kiedyś żeczy które były nie do przyjęcia teraz są normalnością. Kiedyś ludzie wydziwiali jak ktoś miał telefon komórkowy i po cichu mówili o taki gadżeciarze, cwaniaki itd. a w tej chwi pewnie jakieś 70% społeczeństwa nie jest się w stanie obejść bez telefonu i tak samo w tym temcie.

Gość Krzys_Brązowe_OKO
Wybielanie odbytu Moja babcia pewnie tego tematu nie poruszała, ale powiedzmy sobie szczerze trzeba mówić o takich sprawach. Mamy na myśli nową modę, która i mnie od pewnego czasu pochłoneła! Chodzi mówiąc dosłownie (inaczej się zwyczajnie nie da) o wybielanie odbytu. Na pewno część z Was zauważyła, że u osób o bardzo jasnej karnacji tamte okolice nie mają jednolitego koloru. Trudno się dziwić, codziennie prawie, mają okazję aby się trochę pomalować oraz dodatkowo umiejscowienie pewnych gruczołów nie sprawa, że jest to najjaśniejsze miejsce na ciele. Dla osób, które chciałyby mieć pupę niczym z (ZACHODNICH!) filmów dla dorosłych wynaleziono właśnie zabieg wybielania. Polega on na nakładaniu odpowiednich substancji redukujących wydzielanie melaniny oraz złuszczających skórę. Preparaty takie bardzo silnie działają, w związku z czym mogą być stosowane TYLKO przez odpowiednio przeszkolony personel medyczny. Długotrwałe poddawanie się takim zabiegom jest także uważane za wyjątkowo szkodliwe dla zdrowia. Chodzi przede wszystkim o nadmiar substancji rakotwórczych, które gromadzą się z tkance a występują w tego typu kremach. Dochodzić może także do zatrucia rtęcią pierwiastkiem ograniczającym wydzielanie pigmentu lecz działającym toksycznie na ludzki organizm Nie znalazłem jeszcze w Polsce gabinetów oferujących tego typu zabiegi, a szkoda Krzys Brązowe OKO http://powiedzialem.popatrz.pl/

Gość ajsijhdorgftrgr
Ew. lekkie podciecie w najbliższych okolicach;) Cały goluteńki - nie, nie, nie Facet musi być męski - sam seks:), a nie wyglądać jak nastolatek, któremu dopieo kiełkują....

Gość ajsijhdorgftrgr
Zgadzam sie z tymi wypowiedziami. Mysle ze tak podgolony "Interes" wyglada OK : http://www.fotos-hochladen.net/uploads/100011 63fgnuyzm.jpg Jak dla mnie nie ;) Komicznie wygląda obszar nad :P

Gość sslawww
ciekawe czy moja fryzura spodobała by sie wam))

Uważam że facet powinien dbać o fryzurę w każdym miejscu :) Nie podoba mi się bujne owłosienie u faceta- drapie w nos i wchodzi w zęby ;) Wolę jednak ogolonego faceta albo przyciętego na centymetr. Jestem jednak za goleniem panowie- lubicie wygolone kobiety, one też lubią wygolonych facetów.

Gość cvhkjhb
jajka na gladko, a reszta ladnie przycieta na krotko

Gość Anulkaaaaaaggg
W miejscu intymnym i pod pachami musi być ogolony :) na klacie również. Nie lubię zarośniętych mężczyzn.. odrzuca mnie to :/ na szczęście mój facet dba o siebie i nie mam z tym problemów :) sama również o siebie dbam, nie wyobrażam sobie owłosienia w miejscach intymnych, pod pachami, itp... ale kwestia gustu :)

Gość w plazie jest na pewno
jeśli o mnie chodzi, to facet może się golić albo nie. tylko jeśli wybiera opcję drugą, to niech nie wymaga ode mnie żebym zawsze była idealnie gładka i zapomni o oralu. to tyle

Gość nicolka...
Ogolony. I to ogolony na zero. Nie ma takiej sily ktora by mnie skusila do sexu z owlosionym fiutkiem i pachami. Jak dla mnie jest to duzo bardziej chigieniczne. I nie piszcie mi ze to nie jest sprawa chigieny osobistej bo ogolony facet po calym dniu jest do przezycia a nie ogolony jak stanie kolo ciebie w autobusie (a ty siedzisz i jestes na wysokosci ...) to masakra....

Analfabetka :o chigiena :o :o :o :o :o I to jest gówno prawda. Włosy nie mają tu nic do rzeczy tylko mycie się i używanie antyperspirantu. Kończę dyskusję. Do widzenia! 🖐️

Gość CCC ...
popieram. woda i mydlo.

Gość CCC ...
to już rzecz gustu. ale pachnący czystością czyli mydełkiem niczym Fa

Gość sxgdry
nie znoszę ogolonych facetów fuj! Sama się golę, bo mój facet tak woli, ale gdyby on się tam ogolił to bym go wyśmiała. Nie lubie też totalnego buszu, więc sobie tam podcina, ale robi to chyba bardziej dla siebie bo mu tak wygodniej :)

Gość simona666
Ja tam wolę ogolonych. Niestety mój partner uważa, iż prawdziwy mężczyzna musi posiadać owłosienie..

Gość Mała35
Ogolony do zera. Nie lubię kudłaczy.

Gość buuuuu......
@naga jolka co ty tu pokazujesz to najprawdziwszy obraz liszajca żołądzi, pajac zrobił sobie szlaczek, a powinien do weneryka się zgłosić - brudas, podoba ci się on?