Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna maryannna

ŚLUB W CZERWCU- CZY DOKUPIĆ BOLERKO?????

Polecane posty

Gość panna maryannna

Mam slub na poczatku czerwca. Zastanawiam się, czy nie powinnam dokupic sobie jeszcze bolerka. Może być zimno, a poza tym w kosciele nie wypada chyba siedziec z odkrytymi ramionami.

Gość panna maryannna
up

ja mam pod koniec czerwca,a bede miala bolerko,ze wzgledu na kosciol-jest w nim zawsze chlodno,a nie wypada byc z golymi ramionami.

Gość nie wypada-
a ja mam suknię bez ramiączek i ślub 20 czerwca i nie zamierzam kupowac bolerka.nie podobają mi się i nie uznaje takiego stwierdzenia ze nie wypada!ja robie jak mi sie podoba bo to moj dzień i nikomu nic do tego.jak sie komus nie podoba to jego sprawa.Rozumiem zeby jakies stare ciotki stwierdziły że nie wypada ale w dzisiejszych czasach mieszkac przed slubem wypada,welon i biala suknia wypada ale juz bez bolerka nie wypada!to jest poprostu Smieszne!!!!!

Gość panna maryannna
podoba mi sie bolerko z długim rękawem, ale nie wiem, czy nie będzie mi w nim za ciepło... Czasem juz w na początku czerwca są upały.

Gość ja bym na waszym miejscu kupił
koronkowe. Moim zdaniem do koscioła nie wypada z gołymi ramionami i tu nie chodzi o stare ciotki, ale o Boga. Ja nawet w lipcu kiedy miałam sukienke na ramiaczkach i szłam do kosciola to ubierałam coś na wierzch

miałam ślub pod koniec maja, nie kupiłam bolerka tylko szal - zupełnie wystarczył - pewnie dlatego, że było bardzo bardzo ciepło.