Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla zonka

moze wy wiecie??

Polecane posty

Gość przyszla zonka

orientujecie sie moze za ile: mozna wypozyczyc suknie slubna ile wynisie mnie uczesanie przez fryzjerke i makijaz??

Gość a ten to w ogole
wypożyczyć można za 500 zł, fryzura 100-200 makijaż 100

Gość nalon32
zalezy w jakim miescie, jaka suknia, jaki salon.. jesli chodzi o fryzjera i makijaz-tez zalezy od salonu i miasta Ja w malym miescie placilam tylko 50 zl za fryzjera

Gość MĘŻATKA OD ROKU
okolice W-wa: makijaż 55 zł fryzjer (kok) 50 zł (znlazłam tanio, bo ceny zaczynają się od 80 zł) suknie szyłam 1300 zł ze wszystki trzech powyższych rzeczy byłam bardzo zadowolona - super wyszło :)

Gość MĘŻATKA OD ROKU
Obdzwoniłam kilka zakładów fryzjerskich i jak tylko fryzjerka słyszy, że ma być "kok ślubny" to cena od razu wyższa, nawet o drugie tyle :(

Okolice Radomia dokladnie Zwoleń fryzura 50 zł ..nie zawsze drogo oznacza lepiej...sama bylam w szoku ze tak tanio...a bylo pieknie:).. makijaż robiony przez dziewczyne co ma sklep kosmetyczny swoj po kursach wizazu ale nie pracuje w gabinecie kosmetycznym 20 zl..bez roznicy czy slubny czy nie..a makijaz profesjonalny

Gość koorka
polecam wypozyczyc albo wrzucic zapytanie na portal http://najem-wynajem.pl przysla Ci maile z ofertami, wybierzesz najkorzystniejsza

Gość nie warto nigdy mowic
ze fryzura na slub czy bal, bo ceny wariują. Mozesz powiedzic,ze chcesz ladnie wygladac i zeby ci sie nie rozwaliło szybko.