Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam was w de

Banda kretynow,malych polaczkow

Polecane posty

Gość mam was w de

Noz sie w kieszeni otwiera,jak slysze oburzony glosy pseudo patriotow,ktorzy dziwia sie i zloszcza ze przecietny Amerykanin nie wie jaka jest stolica Polski albo gdzie sie ten piekny wielki kraj Polska znajduje. Wiec teraz,zacofane polskie gamonie,dwa fakty: -rozne zrodla roznie podaja,niektore wliczaja tez minipanstwa w ta liczbe,lub ksiestwa,ale podajmy to najczescie podawa liczbe - w Europie sa 43 panstwa -w USA ma 50 stanow i teraz dwa pytania,glaby: -ile stolic z tych 43 panstw europejskich znacie? -ZNACIE WSZYSTKIE STOLICE TYCH 50 AMERYKANSKICH LANDOW I POTRAFICIE DOKLADNIE POWIEDZIEC GDZIE LEZA (NA POLUDNIU,POLNOCY I Z JAKIMI INNYMI STANAMI GRANICZA. CZY POTRAFICIE CHOCIAZ WYMIENIC WSZYSTKIE ICH NAZWY?????!!!!!! wiec nie pierdolcie oburzeni,ze glupi Amerykanin nie wie co to Polska Troche wyobrazni i samokrytyki,bo za was,za Polske-ten naburmuszony,wiecznie niezadowolony i z wiecznymi pretensjami kraj to tylko trzeba sie wstydzic. Pozdrawiam malo serdecznie

Gość a kogo to obchodzi ....
😴

Gość mam was w de
no wlasnie nikogo to nie obchodzi,kazdy tylko narzeka i wymaga,a sam glupi jak but - porownajmy tylko znaczenie (w kazdej jednej dziedzinie) USA na swiecie a znaczenie Polski - a tu kazdy lokalny patriota dalby sie zabic za swoja wioche

Gość mam was w de
no,niesamowite glupku nauczyles sie dzisiaj czegos? no wiec jak tam,co to jest Guam,cos do zarcia czy nowy serial na Polsacie?

kogo obchodzi twoje zdanie na ten temat nie kretynizm jankesów 😴

Gość nieeeeee
nie prowadzę "dyskusji" z osobą która nie odróżnia państwa od stanu w Usa 🖐️

Gość a ja mam w de stany
i ich mieszkańców.. twój beznadziejny temat i twoje bezsensowne zdanie również:O:O:O:O

Gość mam was w de
ale gamonie,nie moge...kurwa,ale wy jestescie tepi,normalnie szok....takie zacofane niedojebane kurwy same siedza na tym zjebanym forum,nigdy tu juz wiecej nie wejde,chyba tylko zeby wam przypomniec jak bardzo beznadziejni i wkurwiajacy jestescie,przy tym wasze IQ to przecietnie 80 spierdalaj obrzydliwe glaby i do lopaty,jak wam za daleko do lba

nie spinaj się tak bo znowu zabrudzisz majtki 🖐️ a mama drugi w tym samym dniu raz nie będzie prać

Gość napalona stÓdendka
mam was w de- ale ty robisz narna prowokacje czy naprawde jesteś debilem bo nie wiem

Gość mam was w de
pracuje przy azbeście w Usa :classic_cool: moj szef nigger gdy tylko pochylam sie tarmosi moj odbyt czarna knaga. Jest oszczedny - azbest usuwamy golymi rekami ale to bezpiecznie.... od 2 dni jestem dumnym posiadaczem 2 penisa :classic_cool:

Gość napalona stÓdendka
mam was w de- debielme jesteś ty skoro stan w panstwie federacyjnym traktyjesz jak odzielne panstwoe, a umeisz wymienic stolice landó RFN , nie to zamknij tą głupią jadke i bausuj z murzunkami w gettcie :)

Gość mam was w de
napalona > bansuje bansuje w wieczor obracam 4-5 murzynskich knag :classic_cool:

Gość napalona stÓdendka
tak włąsnie myslałam, z nadmairu "knag" nie odrózniasz czesc skłądowych panstwa federacyjnego od panstw unitarnych i myslisz ze stany landy to samodzielen kraje - gratuluje smacznego :)

Gość mam was w de
każde lato spędzam wraz z rodziną w Dolinie Muminków