Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grube beki

Polki to grube beki,tluste blachary,z bialymi kozaczkami i brazowy ryjem

Polecane posty

Gość grube beki

j.w.

Gość to ja chyba nie jestem polka
😭

Gość katiakatia
O masz, nie mam białych kozaczków, mam bladą karnację i jestem chuda. Nie jestem w takim wypadku Polką?

Gość Pitolinka
A polacy to idioci,którzy na takie własnie lecą.

a to ciekawe bo mam 171cm wzrostu waze 49kg nie posiadam bialego obuwia i nie chodze na solarium :) ot chyba nie jestem Polką:)

Gość sorpala lala
ło jesu puste idiotki sie zlecą i będą sie usprawiedliwiać że takie nie są

Gość katiakatia
O tym że jestem idiotką też mi nie wiadomo :P Ale mówienie stereotypów to dopiero idiotyzm.

Gość sorpala lala
ale po co wy tłumaczycie się ? i usprawiedliwiacie, pragniecie docenienia ? prowokator napisał i sie brechta ze śmiechu a te idiotki sie przejęły

Gość dfsdsfvsdf
Miniam------bialych bucikow to moze nie masz za to na pewno masz niedowage:(to ja juz wole te polskie tlusciochy niz takiego "faceta"jak ty:(.

Gość koniokrattt
miniam z birkenau jesteś? ja mam 171 ważę 60 i nie wyobrazam sobie siebie jeszcze chudszej. teraz jestem akurat i wszystko mam na miejsuu ;)

Gość grube beki
juz dawno sie tak nie usmialem...co za glupie pindy sie tu tlumacza dziekuje,potrzebowalem takiej dawki smiechu

ja tez jestem akurat po prostu tyle waze i sie odwalic prosze

Gość nieeeeee
pfff wczoraj był topik "polki wcale nie są najpiękniejsze" chyba uzbierało się z 6 stron przekonywania , że tak nie jest :D a autor wszystkich do jednego wora nie wrzucił....

Gość sorpala lala
mniam - dopiero co sie chwaliła ile pieniędzy zarabia, że ma dom 200 ileś metrów, piekny ogród, kupe kasy itd teraz pragnie wyglądem zaszpanować że 49 kg - za gruba jesteś, odchudź sie do 35 kg :-P

Gość sorpala lala
taaa, zazdroszcze :-D chciałabyś, pewnie to twoje największe marzenie jestem piękna, mam gęste włosy , długie nogi i męża lekarza :-) zazdrościsz ?

Gość tylko prosci ludzie
gdy uslysza slowa krytyki posądzają krytykujących o zazdrość. sa dziewczynko jeszcze inne uczucia. jak np zalosc, o ktorej cos chyba wiesz bo napisalas że ŻAL :O

tak macie racje hehe zazdroszcze ci meza lekarza chyba pojde sie powiesic z rozpaczy pustaki

Gość sorpala lala
mniam - i ty jesteś asystentką prezesa i znasz języki oraz jesteś tłumaczem ? chyba w swoich wyobrażeniach bo po pisaniu widać że jesteś pusta i płytka idiotka bez klasy

Gość sorpala lala
kobieta tyle zarabiająca i zajmująca sie pracą cały dzień ma czas siedzieć z dzieciarnią na kafe ? i udowadnia dzieciarni swoją wartość ? nonsens

Gość sorpala lala
spadam 🖐️ w przeciwieństwie do ciebie JA pracuję :-P

Gość tego nie rozumiem
to ja chyba jestep polką...waże 65 kg (170cm)...chodzę na solarium i niedługo zakładam tipsy...tylko białych butów nie posiadam :P

Gość dwadziscie kilka lattt
ja tam lubie pulchne laski :) ale nie w białych kozakach !!!

nie znosze glupoty temat taki wiele osob sie wypowiedzialo ze tak nie wyglada i napisalo jak,w tym ja, ale oczywiscie juz musialy sie zleciec takie osoby co beda dosrywac komus bo ktos wazy tyle a tyle.tak naprawde jak mialam 15lat chorowalam i trzy miesiace lezalam pod kroplowka i sie ogarnelam i jakbys poczytala troche to by doszlo do ciebie ze w glowie takiej osoby zostaje troche rzeczy nie tak jak powinno a jakbym wazyla 50kg to bym czula sie gruba a nic wam do tego ja mam nawalone w glowie ze musze wazyc ponizej 50kg i sie do tego przyznaje a wy zanim zaczniecie na kogos pisac takie rzeczy to pomyslcie bo jakby bylo wam wiadomo to osoby takie jak ja jak czytaja generalizujace opinie ze polki to grubasy to na to readuja.a zareagowalam tak jak jak mnie podsumowalyscie ze jestem z Afryki. myslcie troche przezd osadzaniem innych, mowie Wam.pzdr

:D Ciekawe, że nikogo nie obraziło słowo \"ryj\" ;) No więc ja nie jestem Polką, bo nie mam ryja :P