Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234255

Chyba mnie zawiało... Pomocy...

Polecane posty

Gość 1234255

Wczoraj obudziłąm się z ogromnym bólem, nie mogłam obrócić głowy w prawą stronę, ani jej unieść. Wstawałam z łóżka równe pół godziny prawie ze łzami w oczach, strasznie mnie rwało, głowa tuż za uchem (ale ucho nie) i szyja, odcinek pod głową. Dodatkowo jak udało mi się wstać zrobiło mi się niedobrze i wymiotowałam. Dopiero wieczorem zrobilo sie trochę lepiej, wstalam z mniejszym trudem i mdłości przeszły. Dziś to samo, co prawa nieco lepiej, bo nie muszę cały dzień leżeć w łóżku, ale obracanie głowy to potworny ból. Smaruję spirytusem kamforowym, amolem i maściami rozgrzewającymi, biorę tabletki... Co jeszcze, by szybko przeszło?

Gość przewiało Ci zatoki
też tak ostatnio mialam:oDo lekarza! A doraznie to polecam Ibuprom zatoki.

Gość 1234255
NIe dam rady do lekarza, a jak dzwoniłam, to stwierdził, że to nie jest zagrożenie życia, kazal brac tabletki i tyle.

Gość tez obolala
2 dni temu założyłam identyczny temat hahahahah:) miałam 2 masaże, przykładałam termofor, ale jeszcze mnie boli. Dobra jest maść naproxen i koniecznie sie wygrzewaj. Mnie też tak kark wykręciło i za uchem bolało.

mnie też zawiało, z nosa mi sie leje, kicham jak kot i dotego mam jeszcze zapalenie pęcherza... :( żyć nie umierać