Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowa_szczesciara1989

czy mogę zabielić mąką żurek jak nie mam smietany?

Polecane posty

Gość pechowa_szczesciara1989

bo obecnie troche za wodnisty jest ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość moim zdaniem ***
możesz zagęścić, ale raczej nie zabielisz;):)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szczesciara1989
dzieki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szczesciara1989
a jakie przyprawy dodajecie by byl "ten" smak zurku?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja sama robie zurek
tzn i zurek i zakwas:) aleu mnie to podstawa to duzo czosnku majeranku i dobra podwedzana kielbaska

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość acha jak sie ma
ja dodaje tez kminek w calosci.opalona cebule, i tak tak tak majeranek i czosneczek i wedzonka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość lisza00
ja tez daje majeranek, czosnek, kielbaska - mniaam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szczesciara1989
ja dalam to wszystko ale i tak mam wrazenie ze to nie jest to co robi tesciowa ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×