Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qwertz

Jakie kosmetyki Avonu warto kupić?

Polecane posty

Gość 445
krem do ciała z oliwką jest świetny

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
zadne

Gość Green Tea.
potwierdzam wypowiedz hmmmmmmmmmmm

Gość to ja ja .
Żadne. Wpróbowałam chyba wszystkie , długo byłam konsultantką. większość kosmetyków do twarzy z avonu powodują uczulenia różnego rodzaju. balsamy słabo się wchłaniają a oliwka, o której była mowa wczesniej jest w połowie rozcienczona z alkoholem...więc efekt nawilżenia żaden. własciewie w każdym z tych kosmetyków dominują substancje będące alkoholem. Jedyne co mogę polecić bez wyrzutów sunmienia to wyszczupląjący krem ale nie ten fioletowy. Jednak jego cena nawet w promoji powala więc dziwne, żeby jeszcze efektu nie było; polecam jeszcze krem do rąk złoty ..cena w promocji ok 22 zł. więc tez drogi , jak na krem do rąk. Zwróccie uwagę ile te wszystkie "cuda" kosztują na wyprzedazach w katalogu..to ich faktyczna cena produkcji (?) więc wszystko na ten temat. ale oczywiście kazdy ma prawo luibić co chce. To moja opinia.

Gość ja lubię żele pod prysznic
Senses oraz niektóre wody toaletowe oraz perfumowane(perceive,Incandessence,Pur Blanca)Czasem używam tez dezodorantów w kulce z Avonu.

Gość krem do skorek
reszta to syyyf

Gość zależy co kupować
Avon jak każda firma ma sowje dobre i złe produkty,zależy co komu pasuje.Jednej osobie może np.odpowiadać dany krem a inną może uczulać.Wszystko zależy od indywidualnych potrzeba i oczekiwań osoby.

Gość kolorowanka malinka
ja lubie bardzo ich zele i pilingo pod prysznic, oraz dezodorany w kulkach i pilingi do nóg:) mam tez kuleczki brazujące i jestem z nich zadowolona i pare innych kosmetyków... ogolnie jest sporo ciekawych rzeczy ale tez duzo beznadziejnych i nie wartych kupna:)

Polecam: krem do twarzy długotrwale nawilzający, żele pod prysznic, różowy balsam skin so soft, krem do rąk z gliceryną, puder brązujący w kulkach, niektóre zapachy. Reszta jak dla mnie do niczego.

Gość samkisezamki
to po co jest konsultantka??? glupota!!!

Gość GO_spo_SIA
a ja od dawna poszukuje wspanialy bo juz wyprobowany spray ulatwiajacy zasypianie "aromatherapy"