Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podatek podatek

Ile sie czeka na zwrot podatku?

Polecane posty

Gość podatek podatek

Jak wyzej.Czy ktos sie juz rozliczyl jesli tak to ile czekal na zwrot?

Ja dostałam szybko, po dwóch tygodniach pocztą Chłopak złożył pita ponad tydzień przede mną i jeszcze nie dostał, on na konto ma dostać

Gość wykładanie towaru w tesco
Ja czekam już czwarty tydzień.A kolega rozliczył się tydzień przede mną i dostał po 2 tyg.

Gość Evangeline Lily
Mój chłopak złożył 14 stcznia i jeszcze nie dostał :O tylko dziwne, że znajoma, która jest księgową złożyła po nim i już dostała:O te kretynki pewnie albo po znajomosci albo kto im się bardziej podoba :O głupie baby:O ja składałam później, gdzieś na początku marca więc trochę poczekam, ale mi aż tak bardzo nie są potrzebne jak jemu:(

Gość podatek podatek
To od czego to zalezy?Niektorzy dostaja szybciej chociaz zlozyli wniosek poznie....dziwne..

Gość podatek podatek
a z duzych miast jestescie?

Szczecin

Gość Evangeline Lily
ja jestem z miasta ok 40tys mieszkańców. Znowu nie takie małe miasta. Szczerze nie wiem od czego to zależy, ale mam ich dość :O

Gość podatek podatek
Bo slyszlam ze ludzie podostawali zwroty w przeciagu 15 dni...:) A ile mieliscie zwrotu w tym roku?

No mój kumpel dostał w 14 dni.A ja tydzień po nim się rozliczałam i nadal czekam,już się wkurzam bo kasa potrzebna.1600 mam zwrotu.

Gość Evangeline Lily
mój chłopak ma coś 190zł, a ja mam 488:D przyda mi się ta kasa:) bo straciłam pracę:( ale szkoda, że nie mogę sobie z niej zaszaleć, kupić fajny ciuch tylko na rachunki:(

Gość Evangeline Lily
1600zł...wow, czemu tak dużo? też bym tyle chciała:)

Gość podatek podatek
No ja mam 3600zl zwrotu i tez by mi sie kasa przydlala stad moje pytanie:)

Gość podatek podatek
Lubie zwroty podatkowe bo mozna je wydac beztrosko i bez zadnych wyrzutow:)Ogolnie to taki maly skapiec ze mnie ale tych pieniedzy nie zaluje:)

Gość matko
Masz 3600zl podatku do zwrotu?Wow zazdroszcze!!

Gość Evangeline Lily
Kurde ja się nie znam na tych podatkach, mówiąc szczerze nie bardzo rozumiem jak to możliwe mieć 3600zł, Oczywiście nie neguję tego tylko isę zastanawiam, bo np jak ktoś zarabia mało, to dostaje zwrot tak? A jak dużo, to raczej wtedy jeszcze dopłaca?? Pamiętam, ze mój tata raz oddawał grubą kasę, bo przekroczył tam jakiś próg podatkowy i musiał bulic:O Dlatego nei bardzo rozumiem o co kaman:P

Gość Kraków-ona
Czekam prawie miesiąc, a mam ledwo 300 zł.

Gość matko
Mozna mozna.....W naszym wojewodztwie czlowiek mial zwrotu podatku 405 tys zlotych!! Pewnie w tych 3600zl wlicza sie ten ulga na dziecvko , moze rozlicza sie z zona ktora nie pracuje czyli na ta zone dostaje 550zl i moze przekroczyl w ciagu rok jakis prog i jezeli rozlicza sie z zona to mu zwroca ta roznice za te wszystkie miesiace.

Jak zarobiłaś do 3 tys to masz cały zwrot, jak powyżej 3 tys to jakiś tam jego procent to czy dostaniesz czy dopłacisz zależy od tego czy pracodawca wszystko odliczał itp. oprócz pracy niektórzy odliczają podatek np na dziecko ( + 1000) na internet ( nie pamiętam dokładnie ale chyba coś koło 200zł max można sobie doliczyć) i takie tam różne

Gość jakieś dziwne rzeczy piszecie
przecież zwroty przysyłają dopiero po 30 kwietnia, bo do tego dnia należy wysłać PIT. Więc skąd niby juz te zwroty???

Gość Evangeline Lily
aha:P męża niepracującego nie mam (bo w ogóle nie mam:P ), dzieci brak, za internet tata sobi odliczył, czyli lipa:P jak narazie nie mam szans na więcej :P

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Evangeline Lily Kurde ja się nie znam na tych podatkach, mówiąc szczerze nie bardzo rozumiem jak to możliwe mieć 3600zł, Oczywiście nie neguję tego tylko isę zastanawiam, bo np jak ktoś zarabia mało, to dostaje zwrot tak? A jak dużo, to raczej wtedy jeszcze dopłaca?? Pamiętam, ze mój tata raz oddawał grubą kasę, bo przekroczył tam jakiś próg podatkowy i musiał bulic Dlatego nei bardzo rozumiem o co kaman ja tez tego n ie rozumiem...

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
ja dostalam 3dni temu na konto pojakichs 3tygodniach, sama w szoku bylam ze tak szybko

jakieś dziwne rzeczy piszecie przecież zwroty przysyłają dopiero po 30 kwietnia, bo do tego dnia należy wysłać PIT. Więc skąd niby juz te zwroty??? No to chyba z kosmosu go dostałam:D

Gość Ja mam zwrotu 3599zl
Wyslalem do urzedu dwa dni temu mysle ze w polowie kwietnia dostane ten zwrot:))

Gość były urzędas
ustawowo do 3miesięcy od złożenia Pita, oczywiście najszybciej na konto.