Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajetanisko657483678

JAK ONA TO ODBIERA?????

Polecane posty

przedstawię Wam pokrótce moje zachowanie, i proszę Was o szczerą wypowiedź na temat jak to wygląda, mianowicie; kręciłem z panienką, tak na mnie działa jak magnes, zabiegalem o nia dosc dlugo,, cos zaiskrzylo, zaczelismy byc ze soba, widzialem ze powoli i ostroznie angazuje sie, wszystko juz bylo dobrze, ale dalem plame, zakrecilem sie kolo innej i ona wlaczyla hamulec (po tym jak sie dowiedziala), mieszkamy obok siebie wiec sila rzeczy sie widujemy. widze ze jest przybita, przezyla to co zrobilem, rozmawia ze mna w miare normalnie, juz jej powoli zlosc mija. nie dzwonie do niej ani nie pisze, jak sie widzimy to mowie, ze ciesze sie, ze ja widze, powiedzialem ze chcialbym aby bylo jak kiedys. nie wykonuje rzadnych konkretnycvh ruchow, zawsze dzwonilem po 2 razy dziennie a teraz nie dzwonie i nie pisze, szukalem okazji zeby byc dlugo z nia np. zakupy w sklepie i odprowadzanie do domu a teraz tego nie robie. co ona mysli i jak to odbiera. szczerze i obiektywnie prosze i dziekuje.

Gość simona b
nawaliles po calej linii ja bym juz sobie toba glowy nie zawracala:P

Gość jak ona to widzi
normalnie...mysli że ją olałes

Gość lollitka malczitka
ja na jej miejscu miałabym ciebie za głupiego, skńczonego dupka, który najpierw stwarza pozory, że jest zainteresowany, a potem robi dokładnie do samo z inną dziewczyną. najzwyczajniej w świecie ją oszukałeś. pewnie jest przekonana, że takie akcje wprowadzasz do każdej damsko-męskiej znajomości jaką zawierasz, dlatego wcale nie tęskni za Tobą, ani nawet jej ciebie nie brakuje. a nawet się cieszy że się pozbyła takiego bawidamka.

bystra jest i wie, ze sobie nie odpuszcze. jak moze zinterpretowac moje zachowanie?

Gość facet musi zabiegac
dzwonić, niby przypadkiem znajdować się na naszej drodze, przypominać się, rzucać do stóp, dawać kwiaty, prezenty bo inaczej myslimy, że nas olewa

do wypowiedzi powyzej: wiem o tym, ale nie moge tak robic, bo wiem, ze mnie odrzuci. wiem, ze ja rozczarowalem i teraz napewno nie da mi szansy, nie ma takiej mozliwosci :(

plisssssssssssss

a czy moze pomyslec, ze chce uspic jej czujnosc?

Gość simona b
mysle ze wie ze ci glupio i kade podjecie inicjatywy zbori z ciebie wiekszego durnia. jak chcesz jeszcze zachowac twarz odpusc sobie.

to jak powinienem sie zachowywac w jej obecnosci, zeby moje akcie wzrosly?

Gość simona b
niewazne co zrobisz beda tylko malaly.

Gość byłam w podobnej sytuacji
chłopak najpierw się starał, obiecywał, gadał głupoty, tak kilka miesiecy, jak mi zaczęło zależeć, nagle mnie olał, nie wiem, czy kogoś miał, raz specjalnie wpadł na mnie, uprzednio pytając, czy będę naszych znajomych, z jakąś laska, ale nie sądze, żeby byli razem, chyba po prostu chciał mnie wkurzyć... Potem niby mówił, że chce się spotkac, pogadać, ale się nie odezwał, zero konkretów. Minął rok, ja się do niego nigdy nie odzywałam, mam go w dupie, oczywiście tęsknię za nim, myślę o nim czasami, ale nigdy nie spotkałabym się z nim, dla mnie taki człowiek jest skończony, a z nim cała reszta facetów, po prostu cała ta historia to ostateczny dowód na to, że mężczyznami nie warto sobie zawracac głowy i od tej pory mnie przestali interesować🖐️

no nie żartuj. serio, ale jej zalezalo, nie ma najmniejszych szans?

ale mi zalezy, co najgorsze uswiadomilem sobie ze ja kocham. widze ze ja zranilem i nie moge sobie tego wybaczyc, pomyslalem, ze jak tak zrobie to powoli zblize sie do niej, zapomni o tamtym i n=bedzie ok.

Gość simona b
nie wiem zrob jak chcesz nie jestem nią

Gość byłam w podobnej sytuacji
No fajnie. Ale jesteś straszne dziecko:O Nic nie zyskasz na takich zagrywkach. Mi tez zależało na tym chłopaku, nadal mi zależy, to była jedyna osoba, która naprawdę mi się podobała (mimo że nie był urodziwy....) i do której czułam fizyczny pociąg. W całym moim życiu. Mam już prawie ćwierć wieku, nadal jestem dziewicą i mam dość facetów, po prostu nie zwracam na nich uwagi, jeśli ktoś mnie podrywa, np. na imprezie, potrafię wręcz reagować agresywnie, jestem niemiła. Teraz chciałabym tylko być sama, wyprowadzić się z domu i mieć spokój. Boję się tylko, że jak kiedyś coś mi się stanie, np. ktos mnie wykorzysta i zgwałci i będzie to moje jedyne doświadczenie seksualne, to się załamie i tego nie wytrzymam. Ale to jedyny powód, dla którego mogłabym sie z kimś przespać- zeby mieć to już z głowy. Ale to głupi powód i niewystarczający. Mężczyźni są do niczego.

Jeśli ma odrobinę rozumu, to ma Cie w dupie. Jeśli nie ma rozumu, wróci do Ciebie. Sam sobie odpowiedz, bo nie wiem, czy ma rozum czy nie ma:D poza tym: Żadnych, a nie Rzadnych:/ :/ :/

Gość jestes balwanem
skoro sie tak zachowales. to jest wbrew logice!! po co zarywales do innej laski skoro zalezalo Ci n a tamtej??? Wyszedles na glupka i sorry, alechyba jestes glupkiem, bo jak sie o cos zabiega, a potem sie to przekresla to to jest po prostu glupie zachowanie. Ja bym juz na Ciebie nie spojrzala po czyms takiem, pomyslalabym ze jestes niepowazny. Albo sie chce w prawo albo w lewo. Jak juz sie ta dziewczyna zaczela angazowac, to tobylo poprostu kretuynskie z Twojej strony ze sie tak zachowales. Zraniles ja!! I sie nie dziw teraz. Widac jestes niedojrzaly, lub...tepy. Jelsi to pierwsze to poczekaj z podrywaniem dziewczyn na tyle aby sie angazowaly jesli to drugie to wspolczuje wszystkim Twoim kobieta. Dla mnie jest to niewyobrazalne. Za v=bledy sie placi i mam nadzieje, ze to Cie czegos nauczy, choc w glowie mi sie nie miesci ze dorosly facet moze takich podstaw nie wiedziec. Zapamietaj ze jak sie kreci z inna laska, to pierwsza laska wlacza hamulec. Fe

ma rozum. bede sie krecil, a jak minie jej zlosc to zadzaialam.

Gość simona b
bawisz sie nią ;) o ile jest mloda i naiwna i da ci 2 szanse, to i tak za jakis czas zrobisz to samo :]

nie bawię się, szczerze, to nie sądziłem, że jej tak na mnie zależy, dopiero po incydencie z ta drugą wyszło, że cierpi i że myślała o mnie poważnie. wiecie, jaka to jest dziewczyna??!! muszę jakoś zaradzić temu, tak myślałem, że kiepsko to wygląda :(

Gość ciekawa 12
ja bym takiego jak ty olała, bo na pewno się nią bawisz, da ci szansę to ją zepsujesz nie da ci bedziesz skomlił jak pies, żałośny jesteś idioto!!!!!

od razu idiota! no popełniłem gafę, teraz to naprawiam, a ona musi tak emocjonalnie do wszystkiego podchodzić?? staram się i ona to zauważa. jest ok.

Gość misssss
emocjonalnie a co ma się cieszyć że zacząłeś z niąa potem do innej startowałeś stwierdziła że nie warto bo skoro teraz ją zawiodłeśto co będzie później a teraz jak ci zależy to dlaczego zachowujesz się jakbyś jąolewał??

no pięknie... jesteś idiotą to się zgodzę, ale dziewczyny takich lubię pokaż że Ci an niej zalezy obiecaj że juz się to nie powtórzy a jak jej zależy to da Ci drugą szansę...