Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czupakabras

dostalam okres i umiermmm jak z tabletkami?

Polecane posty

Gość czupakabras

o 13 wziłeam 2 tabletki nospy. co nie uchronilo mnie przed konaniem do 16. w końcu musiałam się poddać i iść spać - co równa się nie spaniu w nocy i też cierpieniu. o 18 20 wstaalm, teraz robię sobie obiado kolacje i mam pytanie. jakieś 2 miesiące temu dostałam apo - naproksen 250, na bóle mięśni.czy mogę wziąść teraz te tabletki? czy jak już to dalej tę nospę ciągnąć? bo już czuje jak znowu się zaczyna :(

Gość Bogini-BastexxD
Yyy ja zawsze ide spacw czasie okresu albo biegam z kolezankami to sie zapomina ale jak sen ci nie pomaga to nie wiem ;//

Gość czupakabras
biegać nie bardo, bolą mnie nogi i uginają się pode mną i samo przejscie do łazienki jest trochę kłopotliwe :) na przyszły raz załatwię sobie macierzankę, szkoda że teraz je nie wytrzasnę, albo wcześniej mogłam zapytać to bym zadzwoniła do mamy :P już nie wiem co robić, kiedyś myślałam ze to wina małego ruchu, choć wcale tak tragicznie nie było jakieś rok -półtorej miałam spokój a od ostatniego znowu się zaczęło :(

Gość czupakabras
może to stres? ale wydawało mi się że tylko troszeczkę, minimalnie mam. biorę ten apo-naproksen. zanim się jeszcze nie zaczęło na dobre. carpe diem ;)

Gość looooooooooooo
super też jest zjeść granata, na dzień przed, wogóle nie ma potem bóli

Gość czupakabras
granaty za fest łykowate i ciężkostrawne okaże się nie wypał i co potem? ;)

Gość oj też cierpię
Ale mi pomaga ciepły ( nie gorący) termofor + vegantalgin i wyro .