Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokolinkaa_mia

Którą wybrac?

Polecane posty

Gość BVJNHGJHGJ
DRUGA, PIERWSZA JAK DLA DZIECKA Z PIERWSZEJ KLASY GIMNAZJUM ;]

Gość kokolinkaa_mia
nie jestem jeszcze jakąs starą babką:P No mam juz córeczkę roczną ale nie jestem stara... ta pierwsza w realu wygląda lepiej, zamszowa jest ta bezowa czesc, różowa jest z takiego dziwnego tworzywa (takiego chropowatego) a żółta, niebieska i biala część jest z tej skórki ... torebka jest dosc fajna, super d sportowych rzeczy wygląda, ale jak bylam w plaszczu (wiosennym), eleganckich spodniach i butach na obcasie to tak fajnie caly ten wizerunek rozjasnila tak no fajnie go zmieniła a torebka dzieki tym kolorkom no i do wielu rzeczy pasuje no znowu tej drugiej podoba mi sie kolor i dosc fajny ma fason:) tez mi odpowiada bo ja wszystkie ciuchy mam raczej szare, bezowe, brązowe i teraz jakims kolorkiem chce to wszystko rozjasnic Pytalam siostry i meza ... to siostra jest za tą całą niebieską (ogólnie ona kocha wszystko co niebieskie:P) mężowi znowu ta pierwsza sie podoba powiedzial do mnie zebym nie przesadzała mam te dwadziescia lat to zebym nie kupowała powaznych rzeczy ale właśnie troche zwariowane kolorowe i sama niewiem co zrobic:) dlatego pytam was