Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emma88

jak zerwac

Polecane posty

Gość emma88

hej dziewczyny ... czy ktors z was moze mi powiedzie jak zerwac z chlopakiem zeby g nie zranic i nie poklocic sie do konca zycia? jest mi ciezko ale musze to zrobic...pomocy

Gość mmmmmmmmnmmm
Powiedz mu, że bardzo cenisz go jako człowieka i ze jest fajny, ale ze nie wydaje ci sie, zeby to dobry pomysl - wy, jako para, bo chyba on tak naprawde potrzebuje innej dziewczyny, niz ty... Ze masz uczucie, ze nie spelniasz jego oczekiwan i ze nie widzisz powodu, zeby musial sie ze soba meczyc, bo po co? Powiedz mu tez, ze naprawde myslisz o nim dobrze i ze chcesz sie z nim zaprzyjaznic, ale ze bycie para - wg ciebie - w tej chwili nie ma sensu, bo widzisz to jasno, chociaz z zalem, ze to nie jest to, czego mu trzeba... Nie ma losia, ktory by tego nie lyknal;) problem z glowy - i milo jest bardzo;) :) :) :)

"Powiedz mu, że bardzo cenisz go jako człowieka i ze jest fajny, ale ze nie wydaje ci sie, zeby to dobry pomysl - wy, jako para, bo chyba on tak naprawde potrzebuje innej dziewczyny, niz ty... Ze masz uczucie, ze nie spelniasz jego oczekiwan i ze nie widzisz powodu, zeby musial sie ze soba meczyc, bo po co? Powiedz mu tez, ze naprawde myslisz o nim dobrze i ze chcesz sie z nim zaprzyjaznic, ale ze bycie para - wg ciebie - w tej chwili nie ma sensu, bo widzisz to jasno, chociaz z zalem, ze to nie jest to, czego mu trzeba..." Buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :P Będzie mu przykro, ale jeśli się pokłóci o to, to znaczy, że zrobiłaś najlepiej jak mogłaś. Ja tam mówię prawdę zawsze - nie jestem szczęśliwy w tym związku. Nie ma co kombinować, że by nie było głupio, bo jeśli zrywasz, to nie po to, żeby tą osobę codziennie spotykać i myśleć: \"ale mi głupio\". :D

Gość mmmmmmmmnmmm
Bullet, ja ten tekst stosuję już od wielu lat, dzięki niemu nie zrywam "na ostro", zawsze mogę potem do kogoś zadzwonić, kiedy mi go trzeba, nawet, jeśli już z nim nie jestem;) i nikt raczej nigdy mi niczego nie odmawia;) w realu bym nie sprzedala tego tekstu koleżance, ale w necie - czemu nie;) wiem, że to metoda wyrachowana, ale w końcu "kobiety to wredne żmije";) a ja jestem jedną z nich i to stuprocentową;) :) :p

Gość Czarna Malibu997
Ty no normalnie a jak Ty chciałaś?? On by na pewno sie nie zastanawiał jak by to zrobić tylko po prostu powiedziałby Ci bujaj sie i tyle! Powiedz mu żeby szedł spobie do innej lub coś w tym rodzaju... Zapewniam Cie długo rozpaczał nie bedzie gdzyż chłopcy nie są az tak sentymentalni jak My! Najlepiej zrobić to najszybciej w najłatwiejszy spoosób. Potem wyrzucic wszystko co z nim związane... I po kłopocie:) Pozdrawiam i życze powodzenia :)

Gość emma88
dzieki za rade ale nie skorzystam z zadnej ...no moze pierwszej... przeciez nie mozna nie liczyc sie z uczuciami kogos kogo sie kocha(ło) !!!!!!!!!!!!!

Gość Czarna Malibu997
Ale sama logicznie pomyśl... On by Cie rzucił bez zastanowienia! A poza tym ja czegoś nie rozumiem.... Skoro go kochasz i liczysz sie z jego uczuciami to dlaczego chcesz z nim zerwać?? To bezsensu.......

Gość megiii469
Czarną Malibu chyba ktos niezbyt delikatnie potraktował przy "zrywaniu" ,i chyba chce żeby w ramach zemsty wszystkie dziewczyny na ostro rozstawały sie ze swoimi prawie byłymi !!!!!!

Gość bfg
widze ze jednak znalazl sie ktos kto mnie rozumie i liczy sie z uczuciami ludzkimi!!!!!!!!!!1

Gość katrynka
Ja bym nie mowila chlopakowi, ze ja nie zasluguje na niego i ,ze nie spelniam jego oczekiwan, bo chyba on najlepiej wie czy ty jestes tą ktora mu odpowiada czy nie. On Ci na taki tekst odpowie, ze jestes ta jedyna, ze Cie kocha i, ze jestes wspaniala i ze chce byc z Toba. No i co Ty wtedy zrobisz? Moim zdaniem to co podala tamta osoba Tobie nie jest najlepsze. Lepiej kiedy powiesz jasno o swoich uczuciach. Nie mow mu zeby sie bujał bez przesady. Ale powiedz mu, ze nie jestes z nim szczesliwa wymien powod dla ktorego zrywasz. Powiedz, ze cos sie w Tobie wypalilo i ze nie ma sensu tego ciagnac. Powiedz mu, ze go juz nie kochasz zeby nie mial nadzieii i sie nie ludzil na powrot. Ale jesli nie jestes pewna jak to zrobic to mzoe poprostu to chwila zalamania, kryzys, a potem bedziesz tego zalowac. Przemysl swoja decyzje

Gość Czarna Malibu997
Hah! Taaa.... Cyba Tobie sie cos dziewczynko przyśniło!! ;DD Nikt mnie nie potraktowal "nie tak" przy zerwaniu xD Tylko to pytanie po prostu uważam za głupie! Jak zerwać?? Skoro już sie w ogole chce zerwać to należy to zrobic normalnie hah:D