Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotomozebyc

6 dzien okresu

Polecane posty

Gość cotomozebyc

zazwyczaj okres mam 4 dni a potem 5 i 6 lekkie plamienie albo 5 dni i 6 lekkie plamienie. dzis mam 6 dzien okresu i rano mialam jeszcze lekkie krwawienie i potem juz plamienie. teraz bylam w wc i jak sie wycieralam to na papierze zauwazylam taki maly jakby skrzepik krwi.ale nie przyjrzalam si temu dokladnie bo jakos odruchowo wyrzucilam ten papier do wc. czy wam tez sie zdarrzaja skrzepy na koniec okresu? dodam ze przez caly okres i rowniez dzis cwiczylam codziennie przez pol g rozne cwiczenia na nogi. czy to moglo miec na to wplyw

Gość juz sobie
odpowiedziałaś na pytanie

Gość jjjjjoooooolllllkkkkkka
to jest normalne!!!! rozumiem jakbys spanikowala jakby to sie ciagnelo do 10 dnia ale 6 dzien to nie ma sie czym martwic!!!!

Gość cotomozebyc
no ale ten skrzepik mnie martwi . mogl miec z cm na cm wiecej raczej nie. ale nigdy mi sie to nie zdaralo owszem 2-3 dnia czasem skrzepy mam zazwyczaj rano jak wstane i krew zaczyna gwalttownie wyplywac . no ale dzis juz 6 dzien. fakt ogolnie ostatnie 2 tyg mam raczej stresujace wiec moze to tez ma jakis wplyw

Gość a nie masz większych problemów
i co zawsze jak masz okres to notujesz o której godzinie są skrzepy??? przecież to jest złuszczona błona z macicy chciałabym miec takie problemy, serio ciesz się, że w ogóle masz okres :)

Gość cotomozebyc
ojej jak sie ma okres juz od tylu lat to sie mimowolnie cos wie i obserwuje swoj organizm. po prstu nigdy mi sie nie zarzyl skrzep w 6 dniu i tyle