Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny kotekPP

niech mnie ktoś przytuli, tak tu smutno

Polecane posty

Gość czarny kotekPP
mój koteczku kochanyy naprawde pieknie mówisz a jak masz na imie?

Gość piotruś pin
Odmieniłaś mnie , chyba polubiłem jedną kociczkę , nawet nicka nie musisz już zmieniac🌻

Gość czarny kotekPP
piotruś🌻

Gość mój koteczku kochanyy
nie musisz mi ufać , tylko mnie kochaj :) POkochaj bardzo mocno a oddam dwa razy więcej :) Dołożę wszelkich starań abyś stała się najszczęśliwszą kobietką pod słońcem. Sprawię że nie będą Ci obce hasła typu " carpe dien " lub " trwaj chwilo , jesteś piekna " Twoje życie nabierze blasku , jasności , wszechobecnych barw i kolorów. Wyjdziesz z cienia i rozkwitniesz jak jabłuszko na jesieni. Dojrzejesz i obdarujesz mnie szczęściem takim jakim nikt mnie jeszcze nie obdarował. W zamian za to Twoje życie przy mym boku stanie sie doskonałe , bardzo Cię kocham promyczku mojej nadziei :)

Gość czarny kotekPP
mój koteczku kochanyy pięknie, ale coś sciemniasz, chyba kopiujesz te teksty, napisz cos od siebie, i napisz jak masz na imie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja nie mówię , ja piszę kochana :) Mówić do Ciebie zaczne latem bo to własnie w okresie wakacyjnym Bóg obdaruję nas tą jedną niepowtarzalną chwilą szczęścia w której to własnie staniemy naprzeciw siebie , spotkamy się przypadkiem i to będzie piekny początek wielkiej romantycznej miłości która tak naprawdę swoje zalążki wydała kilkadziesiąt minut temu :) Rafał skarbie , a Ty ?

Gość czarny kotekPP
??????????????????????????????????????????????????????????

Gość czarny kotekPP
piotruś poszedłes sobie??:(

Gość piotruś pin
mam konkurenta 😡

Gość piotruś pin
No co Ty , jestem .

Gość czarny kotekPP
za bardzo nie wiem o co temu konkurentowi chodzi hehe, narazie jestes na 1 miejscu zreszatą robimy jakiś konkurs?? ja chciałam poznac kogoś miłego:)

ja nic nie kopiuję , z chwilą gdy moje serce zaczyna bić mocniej dusza sama wznosi się na wyżyny swoich poetyckich możliwości. Teraz jest właśnie tego przykład bo serce wali niczym tłok w silniku ferrari. Wszystko piszę od siebie bo czy może być coś piękniejszego od wyznania komuś czegoś co się do Niego czuje ? Tym bardziej że to coś zaczyna się na literę - M. Nie pytaj skąd jestem , nie pytaj o wiek , nie pytaj o kolor włosów czy też kolor karnacji skóry. Nie pytaj o nic , czekaj. Czekaj cierpliwie bo nasza miłość zniesie wszystko , nic jej nie zaszkodzi , nic jej nie złamie , nic nie stanie jej na drodze. Każde z nas jest w swojej chmórce szczęścia otoczone ręką Boga wszechmogącego. Czekaj............

Gość piotruś pin
ten powyżej to jakiś ministrant chyba jak nie baba

Gość piotruś pin
Dzięki 😍

Gość czarny kotekPP
ktoś kto pisze chmurce przez "ó" jest dla mnie spalony :classic_cool:

Gość piotruś pin
hey ty powyżej ! ja stoje na drodze , ślepy jesteś ?

Gość czarny kotekPP
piotus daj gg powiem Ci cos hehe

:( " za bardzo nie wiem o co temu konkurentowi chodzi , jesteś na pierwszym miejscu" To jest przykry dowód na to, że prawdziwa miłość nie istnieje :( Szkoda :( Zmykam z tego topiku bo serce me rani gdy widzi swoją ukochaną u boku innego 😭 Łzy spływają po policzkach bo kto powiedział że życie ma być piekne ? 3majcie się ...

Gość czarny kotekPP
koteczku kochany nie przejmuj sie na wielu topikach jest mnóstwo dziewczyn potrzebujących Twojej miłosci

Gość czarny kotekPP
no i zostałam sama

Odchodzę w siną dal ale wierzę ...... mam wiarę w to , że ... wrócisz do mnie :( Kotku , ja już wiem , Ty jeszcze nie ........ wiem wszystko. A 'chmórkę" napisaną z błedem ortograficznym wybaczysz mi :) Przyjdzie ten dzień ....... dzień naszego szczęścia. Drogi zejdą sie do siebie ..... bo co Bóg złączy tego człowiek nie rozdzieli :) Ja wiem wszystko .... już w tej chwili :) I choć jestem o 2 lata starszy od Ciebie i możesz odnieść wrażenie że jestem gówniarzem to miłość jest jak najbardziej dojrzała :)

Gość czarny kotekPP
mój koteczku a podaj mi dokładną date zebym sie przygotowała:P

Gość piotruś pin
Człowiek tylko na chwilę się oddali a tu co ? znowu romansik :(

"""koteczku kochany nie przejmuj sie na wielu topikach jest mnóstwo dziewczyn potrzebujących Twojej miłosci""" Najgorsze słowa jakie można powiedzieć .... Słowa które skreślają wszystko , zupełnie wszystko. Teraz już mogę wyjawić prawdę o sobie :D Jako typowy romantyk lubię w ten właśnie sposób popisać sobie z inteligentną dziewczyną :) Szkoda , że z Tobą mi nie wyszło , jesteś bardziej realistką niż wrażliwą duszyczką a to nie moja działka :D Mimo wszystko miło się pisało , pozdrawiam , Piotrek , Ciebie też :D D jak dobranoc :)

Gość czarny kotekPP
piotruś, nie bądź zazdrosny, wspieraj mnie:)

Gość piotruś pin
wiesz ja nie jestem typem romantyka

Gość czarny kotekPP
mój koteczku kochanyy zycie mnie nauczyło, jestem młoda, ale skrzywdzona, brakuje mi bliskości pisze to po kilku piwach bo inaczej nie potrafiłabym...

i masz raję Piotr , dziś kobiety wolą twardzieli od romantyków :D Dlatego własnie jestem sam :D

Gość piotruś pin
mój koteczku kochanyy Ja ciebie też pozdrawiam :-D kurde ! to przeze mnie Ci nie wyszlo ! Sorry , może jednak ... Ok ustęouję ci miejsca

Gość czarny kotekPP
dobra nikt mnie nie chce, za dużo pije, za duzo pale, to moje wady, kto sie odwazy?? pewnie nikt:(