Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shrek łansju

chudy facet = malo meski?

Polecane posty

Facet, z którym się spotykam ma 198 cm wzrostu i waży 80 kg. Jest bardzo dobrze wyrzeźbiony i wygląda naprawdę męsko :) Ja mam 175 cm i 58 kg. Wydaje mi się, że wizualnie do siebie pasujemy :)

Gość lukcecja B.
No tak, naturalnie. Spotykalam sie z roznymi...i z takim 198 cm, bardzo chudym, I takim 169 cm mocno zbudowanym, I takimi gdzies pomiedzy...ich wyglad nijak sie do meskosci mial.Ze wzgledow praktycznych to bym wolala zbudowanego.Glownie dlatego,ze sama nie jestem szczupla, jak rowniez lubie sie przytulac do ciala, nie kosci.No I tyle.

Gość gtrujh
Ja mam 182 cm i 70-75kg pewnie dla kobiet za mało ważę i jestem gównem ?

Gość martabuuu
Al Pacino ma 167cm wzrostu (jak typowy Włoch) a jakos nie mozna powiedziec, ze malo męski jak gral kubańskiego ganstera w Scarface czy wloskiego mafiosę w Ojcu Chrzestnym. Bob Marley mial 168cm wzrostu i chudy - a wiele uwaza go za boga wcielonego i sie na nim wzoruje a kobiety mowia ze byl przystojny.

Gość chceognia
kazda kobieta ktora miala doczynienia z facetami roznych ras i narodow wie, ze im nizszy facet tym lepszy z niego kochanek i z reguly im nizszy facet tym wiekszy penis. ;) tak mowicie ze Latynosi, Arabowie, Hiszpanie czy Wlosi to takie lowelasy, ale zapominacie ze oni wszyscy sa niscy. A z kolei wysocy Skandynawowie, Niemcy, Słowianie, czy Anglicy ktorzy sie wam tak podobaja ze wzgledu na wzrost, to flegmatycy w lozku i w dodatku maja male fujarki. :-) chcecie ognistego ogiera? to ogladajcie sie za niskimi facetami o sniadej karnacji. ;)

Gość gość
Kobiety wolą mężczyzn otyłych niż takich szczupłych lub normalną wagą często dla tego, że same są spasione i nie chcą mieć kompleksów przy facecie

Gość gość
Co za brednie :P

Gość gość
chudy = malo męski.

Gość gość
każdy ptaszek musie mieć swój daszek szczupły facet = niemęski otyły facet = Męski, prawdziwy mężczyzna

Gość gość
Czy jak wiem....znam wiele lasek którym podoba się np Bartosz Gelner, Jakub Gierszał

Gość gość
Chudy facet jest jak większy model wibratora.

Gość Rtok
Chlopak ma byc meski czyli nie chudzielec, tyczka i reka jak pieta komara tez nie gruby ze tluszcz mu zwisa z bebecha, wiec koledzy za jedzenie i na silownie :)

Gość Niga
185, 62-65 kg xD

Gość gość
a mój 185cm wzrost i 70kg :/

Gość gość
Tak lepszy grubszy niz chudszy

Gość takie są fakty
wygląd nie sprawia ze facet bedzie męski bardziej lub mniej . jego charakter i to jak postępuje wobec kobiety juz owszem. chudy często przez społeczenstwo postrzegany jest jako ( leszcz, pedał , suchar ) no jednym słowem smieć . NIE POWINNO TAK BYC !!! czesto gdy zauwazymy takiego osobnika...smiejemy sie , wyzywamy . nie znając powodu jego wyglądu. przypomina mi sie sytuacja gdy jeszcze pare lat temu sam wysmiewałem to jak chłopak moze byc chudy ...to nie facet tylko p***a ... ale to szybko sie zmieniło gdy sam zachorowałem i wiele straciłem na wadze ...a ludzie wyzywali mnie . podchodzili do mnie z jedzeniem głupio sie usmiechając. owszem sa osoby z natury chude ale i takjie ktore zmagaja sie z ciezką chorobą. (nowotwor , zaburzenia odzywiania itd.) i czy to jednak sprawia ze chudy oznacza mało męski? jestem swięcie przekonany ze gydby taki patyczak zauwazył kobiete ktora jest bita badz znajduje sie w innej kryzysowej sytuacji to zareagowałby natychmiastowo w przeciwienstwie co do nie ktorych "bardzo meskich" umiesnionych facetow.

Gość gość
długi i suchy to szkieletor :D

Gość gość696969
gdy czytam wypowiedzi co nie kotrych to smiac mi sie chce. 172 cm wzrostu 69 kg ...wydaje mi sie ze jestem bardzo chudy ..( to nie wiem zgłos sie do lekarza...bo według bmi nie jestes nawet na niedowadze .) ja mam 175 cm i waze 41 kg...i nadal wydaje mi sie ze to za duzo ... czy to moja wina ? widze jedynie ze w polsce sa sami skini i grube laski .

Gość frikithuin
a co kobiety otyłe mysla o chudszych kobietach ? to samo ? chuda kobieta za mało kobieca? j****a zazdrosc w tym kraju.

Gość gość
Nie mogłabym położyć się na kościach i odwrotnie tez nie.

Gość gość
No taka prawda. Kobieta już prędzej skusi sie nawet na grubasa niz na patyka. No chyba ze ten jest wyjątkowo wysoki. Facet musi być poprostu znacznie większy od dziewczyny.

Gość gość
No faktycznie. Gdyby ludzie dobierali sie ze wzgledu na wygląd

Gość gość
gość696969 Jaki znowu chudy? Masz BMI w okolicach 23.32. Powyżej 25 jest już nadwaga. Nie czaję czemu faceci mają tendencję do bagatelizowania swojej wagi. Mającnormalną wagę czy nawet otyłość dalej uwazaja sie za chudych. Kobiety przesadzaja w drógą stronę.

Gość gość
Gruby facet jest niemęski. Kobiety lubią tarde mięsnie nawet u szczupłego faceta a nie miekkie fałdy

Gość gość
Zależy jaki chudy, jak ma ładną twarz, to od razu jest lepiej. Gdyby były powrzucane zdjęcia takich chudzielców, to wtedy mozna określić czy jest seksy czy nie

Gość gość
A mnie obrzydza gruby z brzuszyskiem.

Gość gość
Facet chudy nie jest ok? Ale juz facet z nadwagą jest? Podwójne standardy