Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelelle morele

4 lata z facetem i zero zobowiazan

Polecane posty

Gość trelelle morele

zadnych planow, wspolnego mieszkania slubu nic .poprostu nic, twierdzi ze jeszce nie dorosl ma 26 lat. nie wiem co z ta sytuacja zrobic, pewnie na sile sie nic nie da:(

to troche dlugo facet nie potrafi sie okreslic po takim czasie? cos chyba nie tak?chyba sie waha albo boi sie odpowiedzialnosci

Gość Robert N....a fotograf
hmmm dziwny facet, ja moja tak pokochałem że się oświadczyłem po 2 latach, ale ona nie chciała, teraz mija 6 rok razem i dopiero teraz powiedziała mi tak, i wiesz to byl mój najszczęśliwszy dzien w życiu. Rozumiem ją bo jest młoda jeszcze ale w końcu spełnił się mój sen.

Gość Dziwoląg sąsiad
Zwiewaj gdzie pieprz rosnie.Wpedzi Cie w lata i poszuka sobie młodszej.On teraz twierdzi,ze jest za mlody a za chwile stwierdzi,ze ty jestes za stara.nie marnuj sobie czasu i nie wyczekuj na cos ..co moze nigdy sie nie zdarzyć.:-D

Gość Cieszymir
będzie miał ze 32-35 lat to się hajtnie, co Ty od niego chcesz?

Gość on ciebie nie chce
oto jest odpowiedz

dla mnie to jest nie wyobrażalne....bo jeśli sie kogoś kocha to chocby nie wiem co to z ta osobą chce sie być, chce sie z nia spedzac każdą minute, sekunde, nawet ślub tu niczego nie zmieni, bo człowiek jest zakochany... Dla mnie odpowiedz jest prosta..jeśli nie chce żadnej odpowiedzialności to poprostu nie kocha, nie zależy mu. Bo jak sie kocha to chce się mieć ta osobe wyłacznie dla siebie, a on chyba czeka kiedy wyfruniesz skoro sie tak zachowuje.

Gość Cieszymir
może dziecioków nie lubi, wie, że Ty lubisz, ale on chce być z Tobą, więc nic nie mówi, bo boi się, że jakby powiedział, to ty byś powiedziała, że chcesz dziecioki, a on by powiedział, że nie chce dziecioków