Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuuuuuj

Piss jest zboczeniem!!!

Polecane posty

Gość fuuuuuj

Jak można "sikać" na kogoś i w miejscu to tego nieprzeznaczonym?? Oddawanie moczu w miejscu publicznym jest karalne!! Normalne mandaty są i nietylko w Polsce, bo wszędzie... A niektórzy jeszcze na siebie i wkolo to robią ... bleee

Gość Chętny.....
Wiadomo ze w domu to robić a nie w miejscu publiczym. Ale lepiej ten pissing niż ten obrzydliwy scat. Czyż nie mam racji.

Gość milae
e tam :) ja lubie jak moj maz to robi...pod przysznicem

Gość its true
scat to dośc obrzydliwe a pissing, jak kobieta naprawdę sympatyczna nie mówiąc kochana- to nawet ciekawe

Gość milae
dla mnie z kochana osoba duzzzo rzeczy jest kochanych

Gość Chętny.....
milae jak mozesz lubić ten scat bo jak ja sobie to wyobraże to mi wymiotować sie chce.

Gość zuzia19
w miejscu publicznym to nam sie zdarzyło tylko raz, ale nie nabrudziliśmy specjalnie, pozatym to nie kupa! to wysycha!

Gość PIS jest zboczeniem
zgadzam się ;) a Ci co na nich głosowali to zboczeńcy :D

Gość kutasus wielgus
Jedno i drugie jest zboczeniem. Odchody i mocz, to coś co należy z siebie wyrzucić, a nie dzielić się z drugą osobą. To wszystko wymysł naszej chorej cywilizacji. Ludzie już nie wiedzą, co wymyślać, to produkują takie właśnie zboczenia. A fuuu, zaraz się zrzygam.

Gość zuzia19
nie rozumiem co w tym wg was jest nienormalnego, zwierzęta tez przecież moczem znaczą teren, a psy wąchają kupy innych psów, więc czemu ludzie czasem nie moga siebie 'zaznaczyć'??

Zuziu, ale my nie jesteśmy zwierzętami. Przynajmniej większość z nas.

Gość bo ludzie mają rozum
I nie powinni srać na siebie ani szczać, chyba że są zboczeni albo nienormalni.

Gość zuzia19
ja prawdopodobnie jestem troche zboczona ale faktycznie w łóżku wychodzi ze mnie zwierze

Gość zuzia19
no tego nie próbowałam i raczej nie planuje, chyba że mój facet by miał ochotę to może bym mogła spróbowac, ale generalnie to mnie nie kręci, co innego siusianie, od tego sie czlowiek nie brudzi, jak wyschnie to nie ma śladu

Gość stary zbok
Nie przyjemnoscia czy to ta chemia ? spsuboj zasmakój. kobiete jej mocz czy ka sa Ci bliskie .Kochasz to zrobisz to nie ?!!! noe jestes ich wart ,bozasługuja na to nie prawda cwaniak

Gość niby powinno się pić wtedy
dużo wody, wtedy mocz nie jest taki skoncentrowany ale też mnie odrzuca sikanie na ciało, czy co gorsza twarz. to są szkodliwe produkty przemiany materii tak czy inaczej. co innego pod prysznicem na czworakach jako wyraz uległości np. to już prędzej ale ciekawe, scat Was brzydzi a anal już nie?

Gość gość
Angeliko sama sie zamknij??? wszystko jest dla ludzi!! a jak taki temat Cie drazni to po co sie tu pchasz nachalnie by cos powiedziec?? jaka madra jestes ?? nie tu prosze!!!podswiadomie czy bys kochanemu odmowila???nasikac na niego??wiekszos z nas by sie zgodzila??A ty nie!!! wiec spadaj do swojej swery!!

Gość gość zenek
Piekne jest picie moczu z kobiety ,tym bardziej jak się ją kocha lub z grabnej laski 111111111 litrów pić