Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysia080808

REWOLUCJA w walce z cellulitem

Polecane posty

Gość mysia080808

Witamy Was Kobietki :) Zapraszamy do kupna preparatu ziołowego medycznego do walki z cellulitem. Jest to pierwszy ziołowy produkt na Polskim rynku. Pragniemy też zaznaczyć że w walce z cellulitem nie pomoże sam krem, balsam bo jak wiemy one działają tylko zawnętrznie na skóre jedynie nawilżając oraz uelastyczniają ją, z cellulitem należy walczyć od środka. Mieszanka ta ma za zadanie drenaż wewnątrzkomórkowy oraz polepszenie przemiany materii, lepsze przyswajanie węglowodanów. ZAPRASZAMY do przeczytania opisu aukcji i również do wyrażenia opinii na jej temat :) Pamiętaj że jedna forma w walce z cellulitem nie wystarczy !! Dziękujemy !! :)

Gość mysia080808
rozumiem, a jak Pani długo stosowała ?? Ja też pozbyłam się cellulitu, wcześniej bardzo długo walczyłam z nim stosując wiele kremów. Moją przyczyną pomimo tego że jestem szczupła było brak ruchu. Zaczęłam jeździć na rowerku, smarować zwykłym wcale nie drogim krememm no i zmieniłam diete razem z piciem tej mieszanki której wyżej jest wklejony link :) I sie udało :) Zapraszam o wyrażenie opinii :) oraz co Wam pomogło kobietki :)) pozdrawiam serdecznie :))

Gość erhead
zuzylam 2 kremy pod rząd dzien w dzien rregularnie ;)