miauczus11111 0 Napisano Marzec 19, 2009 nie mam juz 7 tyg.okresu a zamiast niego przez 3 dni mialam cos typu okres ale bezbarwny-duza ila sluzu bezbarwnego.robiam test-wynik negatywny...co mi moze byc?to ciaza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Molly_anna Napisano Marzec 19, 2009 Byłaś u lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miauczus11111 0 Napisano Marzec 19, 2009 nie...boje sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miauczus11111 0 Napisano Marzec 19, 2009 mze ktos mial cos takiego??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Molly_anna Napisano Marzec 20, 2009 Bać to możesz się później. Teraz umów się do gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewrwerewrwe Napisano Marzec 20, 2009 no jak okresu brak a współzyłas z jakimś członkiem to może być ciąża :):) gratuluje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saleminka8 Napisano Marzec 20, 2009 widać ,ze mało obeznana jesteś "nie mam juz 7 tyg.okresu a zamiast niego przez 3 dni mialam cos typu okres ale bezbarwny-duza ila sluzu bezbarwnego.robiam test-wynik negatywny...co mi moze byc?to ciaza?" bezbarwny okres?? nigdy nie słyszałam okres=krew bezbarwny oznacza śluz płodny-moim zdaniem i wg mojego doswiadczenia w obserwacji swojego cyklu:P ja miałam nawet cykl 8 tygodniowy kiedyś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach