Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka Kaśka Kaśka

Co myślicie o tabletkach Yasmin ????

Polecane posty

Gość Kaśka Kaśka Kaśka

Biorę te tabletki od ok. pół roku. Narazie nie mam żadnych skutków obucznych ,poza tym że się odchudzam a waga stoji w miejscu :-o A i jeszcze jedno,czy one są bezpieczne? Jedyne zabezpieczenie jakiego używam to właśnie tabletki ,żadnych prezerwatyw itp. Czy ktoraś z Was miała tak że zaszła w ciąże biorąc te właśnie tabletki.Z góry dziękuje za odp 🌼

Gość Kaśka Kaśka Kaśka
?

Gość Green Tea.
Ja bralam Yasmin przez 13 miesięcy, moja kuzynka też teraz bierze 12 miesiąc i robi to co ja - rzuca. Do mniej więcej 10 miesiąca żadnych efektów ubocznych, ładniejsza cera, pełniejsze piersi. Później zdałam sobie sprawę, że nie ma w ogóle sensu brać tabletek jeśli libido całkiem zniknęło... Poza tym płakałam z byle powodu conajmniej 2 razy w tygodniu. Tak samo ma teraz kuzynka i złazi. Każdy reaguje inaczej, Tobie może się nic takiego nie przytrafić, ale niestety, u mnie było pod koniec tragicznie. Zeszłam rok temu, humor mam rewelacyjny i znów chcę mi się seksu :)

Gość oczywiscie ze
zdarzaja sie taki przypadki , bo nawet tabletki nie sa 100% antykoncepcja odchudzajac sie tez mozesz spowodowac , ze tabletki beda inaczej wplywac na Twoj organizm co do skutkow ubocznych , radze co jakis czas robic sobie badanie kwri na hormony watrobowe , bo to na niej sie najwiecej odbija

Gość Kaśka Kaśka Kaśka
Green Tea. - też mam czasem tzw ''doły'' bez powodu ,hmm no ale nie sądziłam że to tabletki mogą tak działać :-o no i jeszcze po 7 dniach przerwy jak zacznę je brać to mam mdłości czasem ,ktore utzrymują się góra 2 dni. noo a dzisiaj powinnam okres dostać ,ale go nie dostałam ,oczywiście spanikowana jestem mimo że je biore regularnie :)

Gość Kaśka Kaśka Kaśka
utrzymują * sorrki za błedy.🌼

Gość Green Tea.
Tak jak napisala 'oczywiscie ze', przypadki przypadkami ale jesli bedziesz sie o to martwic to nie bedzie z jebanka zadnej przyjemnosci :) Ja w zadna ciaze nie zaszlam, bralam mniej wiecej o tej samej porze, nie zapominałam i się o nic nie martwiłam. Jeśli już bierzesz od pół roku i nie ma dzidzi to znaczy, że organizm przyjął i nic się nie powinno stać. A te doly to na sto procent tabletki. Ja się ogólnie czułam źle, ciężko, nie lubiłam odbicia w lustrze, kłociłam się z chłopakiem, minę miałam ciągle jak na pogrzebie. Oczywiście nie myślałam, że to mogą być tabletki do tego dnia, w którym pomyślałam, że przecież nie jestem smutasem i ze mną tak wcześniej nie było. No i kiedy zdałam sobie sprawę, że odpycham mojego faceta w łóżku już drugi tydzien :)

Gość Kaśka Kaśka Kaśka
Green Tea. dzięki 🌼 chociaż ja i tak zestresowana jestem ,że bede w ciąży.Hmm mam gdzieś taki dziwny strach przed tym,a raczej przed porodem.

Gość Mama Frania23A
Mam może głupie pytanie... Ale od kiedy tabletki daja efekt zabezpieczający? Już od pierwszej połkniętej?

Gość Kaśka Kaśka Kaśka
Mama Frania - słyszałam różne opinie ,że od 1 dnia ,ale też że dopiero po miesiącu. I w sumie to sama już nie wiem.

Gość Mama Frania23A
Lekarz przepisał mi Marvelon, dopiero zacznę je brać, ale zapomniałam zapytać od kiedy działają. A to moje pierwsze tabsy. :/

Gość Kaśka Kaśka Kaśka
dla pewności bierz je przez miesiąc i do tego używajcie prezerwatyw. a pozniej to już chyba luz :)

Gość Mama Frania23A
Grrrrrrr nie nawidzę gumek, miałam nadzieję, że to się skończy już teraz :P

Gość Kaśka Kaśka Kaśka
mama frania - a kto nawidzi gumki ? hehe :D ale lepiej ich używaj chociaż na początku.

Gość Mama Frania23A
Wiem, wiem. :P Najgorszy shit to to, że w ulotce nic nie pisze.

Gość Mama Frania23A
Czytałam, że jeśli weźmnie sie je od pierwszego dnia miesiączki, a nie innego, to już jest efekt zabezpieczający... ale jakoś nikt mi tego nie potwierdził.