Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanie z rana

kiedy widać ze piersi się zmieniły?

Polecane posty

Kiedy kobieta zachodzi w ciążę, po pewnym czasie jej piersi się zmieniają,są większe a brodawki ciemniejsze. Kiedy pierwszy raz , będąc w ciąży, zauważyłyście zmianę? Bo piszą ze dopiero po 6 tyg od zapłodnienia. Ale czy tak rzeczywiście jest?

Gość Zmartwiona przyszla mama
mnie bolaly tylko jak na okres ,no moze bardziej... i sutki zrobily sie sterczace:P nic pozatym sie nie zmienilo;) moze to tez indywidualna sprawa.... zaleznosc hormonow chyba ///

Jestem 2 dzień po spodziewanym @. I czekam z utęsknieniem na maluszka...Ale nie chcę jeszcze robić testu żeby po raz kolejny sie nie rozczarować :o

U mnie piersi praktycznie wcale się nie zmieniły. Może trochę stały się pełne i brodawki ciemniejsze ok 3-4 miesąca. Ale trzeba by się było dopatrywać takich zmian. No i pojawiło się więcej widocznych żyłek. Ale jakoś szczególnie nie było nic po nich widać :D. Natomiast ok 10 tygodnia stały się bardzo tkliwe, bolesne i wrażliwe.

Gość saleminka8
1 ciąża-w dniu spodziewanego okresu 2 ciąża- 4 dni po zapłodnieniu

mi jeszcze brzucha nie było widać, a piersi były znacznie większe/pełniejsze. Bolą od samego początku (czyli już 5 miesiąc), rosną w kosmicznym tempie (z C już się zrobilo D), ale nie zauważam zmian typu ciemnienie lub powiększenie brodawek. Stały się też bardziej żylaste :)

Gość może by tak up