mika10201 0 Napisano Marzec 20, 2009 Co mi jest w czasie owulacji nie mam uplawow a okres jest bardzo ale tak jakby go nie bylo 1 dzien to mam 2 to z rana pozniej przez caly dzien czysta podpaska 3 z rana pozniej koniec i tak przez kolejne dwa dni ze tylko z rana i nadodatek zrana tez malo.Wczesniej mialam skrzepy a teraz ich nie ma.Co mi jest czy powinnam isc do ginekologa bylam w styczniu i bylo ok mialam nawet robione usg narzadow rodnych i wynik byl dobry.endometrium mam szer.9 mm,czy dobre nie wiem robilam usg 4-dni przed okresem nie wiem kiedy powino sie robic. co mi jest dlaczego nie mam uplawow i bardzo skapy okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saleminka8 Napisano Marzec 20, 2009 co do endometrium to nie jestem specjalistą-ja 10 dni przed okresem endometrium miałam 10mm :P co do upławów-nie zawsze oznacza jakąś chorobe jeśli nie obserwujesz go dużo,ja mam ten rozciagliwy jedynie przy szyjce macicy,ale na zewnątrz wydostaje się wodnisty,ale zaobserwuje go zawsze bez problemu,są tabletki-chyba z wiesiołka na poprawe sluzu-po stosowaniu śluzu jest więcej i łatwo go zaobserwować . Mam jeszcze pytanko,czy masz ten biały widoczny czy też mało się go pojawia?? Bo moze to być jakaś niedomoga...ale nie pamietam jaka,bo jeśli do tego skape miesiączki,moze być wiele przyczyn :) Radze poradzić się lekarza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mika10201 0 Napisano Marzec 20, 2009 uplawy mam ale zadko wczesniej bylo duzo a teraz mam malo albo nie mam wcale a jak mam to jest bialy albo przezroczysty czasami z domieszka bialego ale tylko ten sluz mam w polowie jak mam owulacje ale jet tego malo.A co do okresu nie wiem jak przeczytalam o skapym okresie to do mnie to nie pasuje choc wydaje mi sie ze rok temu bylo inaczej mialam bardziej i moj okres trwal 3-5 dni a teraz trwa 5-6 dni czy wieki 21 lat moze sie tak zmienic.poczekekam jakis czas i pojde do gin.co mi zalezy boje sie ze to bedzie cos powaznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach