Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma lekko

Dlaczego mężczyźni zdradzają???

Polecane posty

Gość Heniuś
Są trzy typy facetów: 1. Tacy, co dają babom to, czego one pragną. 2. Tacy, co mają na to wyj****e. 3. Tacy, którzy chcieli by być jak 1 ale brakuje im możliwości (brzydcy, biedni, nieśmiali itp.). Nietrudno zgadnąć, który typ będzie zdradzał :) Zabiegactwo to jedna z elementarnych męskich cech, bez której jest się skreślonym u 99% bab. Na co babie "menszczyzna", który nawet podrzędnej cizi nie umie wyrwać i przelecieć? Reasumując: faceci zdradzają, ponieważ tego od nich baby oczekują - tylko oczywiście żadna tego wprost nie przyzna, choć już teraz ma często regularny ból d**y z powodu niedoboru hajsu i zabiegaczogodzin od otaczających ją adoratorów :) Gdyby faceci nie zdradzali to baby musiałyby chyba wynajmować tak pożądanych przez nie adoratorów w specjalnych burdelach :) To od facetów oczekuje się inicjatywy, więc ich zachowanie jest determinowane przez babskie oczekiwania - proste!

Gość gość
Ja nie zdradzam i nie mam takiego zamiaru, bo nie po to wchodzę w związek aby bzykać się z innymi, gdybym tego chciał, to nie wchodziłbym w związki, to chyba jasne.

Gość gość
człowiekiem kieruje biologia jak i nasz natura ludzka. Obydwie są sprzeczne. Z biologicznego punktu widzenia facet chce rozprzestrzeniać swoje geny dlatego staje się przysłowiowym ogierem rozpłodowym, natomiast kobieta kieruję uwagę na wychowywanie potomstwa. Jedna pamiętajmy nie jesteśmy k***a jakimiś zwierzętami. Tutaj wkracza natura ludzka która powinna panować nad naszym popędem. Powinniśmy się kierować uczuciami i rozumem. Nie będę opowiadała zasad panujące w dobrym związku. Człowiek stworzył własne środowisko sprzeczne do zasad natury, nasz ludzka strona nakazuje nam monogamie. Każdy może żyć jak chce, ale według mnie taki powinien być człowiek

Gość gość
Zdradzam ,bo partnerka nie dochodzi pod czas stosunku, tylko od... jednak tego brakuje. Kiedyś miałem wyrzuty sumienia , teraz nie.

Gość gość
Jak chcesz znac odpowiedź na nurtujące Cię pytania, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna i doradzi Ci otwarcie i szczerze. Często mi rożświetla zagmatwane problemy. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
A ja uważam że ludzie to diabelskie nasienie i egoiści . Małżeństwa są tylko dlatego żeby każdy miał swoje miejsce na ziemi , plodził dzieci itd a tak to żony mężów a mężowie żony mają w d***e. Na początku wielka miłość a potem żałosne życie z drugą osobą .

Gość gość
Mężczyźni często zdradzają aby się dowartościować prawda? A wystarczy wziąć tabletki na powiększenie członka np Member XXL i nie zdradzać swojej kobiety ;)

Gość gość
A moj nie potrzebuje tabletek i nie zdradza, a na moją mowi p**dusia e..sia.

Gość gość
zdradzaja bo nie kochaja

Gość gość
No tak oni muszą kochać bo inaczej to nie umieją funkcjonować.

Gość gość
Zdradzają jeśli nie mają seksu z partnerką tyle ile potrzebują. Albo mają seks wyjątkowo kiepski.

Gość gość
O tak -:-;))esteś tu dla mnie ZBYSIUNIU?

Gość gość
Sama bezwzględna kokietuje facetów a sama mi zabrania miło do niego napisać-: