Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BCSZTK

a ja zrobiłam straszną głupote..

Polecane posty

Gość BCSZTK

..przez moje glupie pomysly stracilam zaufanie dwoch najwazniejszych dla mnie osob.. nie potrzebnie napisalam.. przepraszam nie wystarczy.. i co ja mam teraz zrobic? glupie komentarze prosze sobie odpuscic bo dzisiaj wyjatkowo nie mam nastroju :(

Gość masz ci los...
hmmm zeby ci cos poradzic potrzebne by byly jakies szczegoly

Gość BCSZTK
no wiec.. wymyslilam glupia zabawe z moja kolenka.. taka zabawe uczuciami moich kumpli.. m.in. byl tam moj bardzo dobry znajomy prawie chlopak.. i on sie o tym dowiedzial ze chcialam zrobic tj takie zawody.. i sie zdenerwowal a ze nie chcialam wyjsc na kretynke to powiedzialam ze tylko testowalam zaufanie mojej przyjaciolki. a on poszedl i jej to powiedzial.. i teraz wszystko sie tak pomieszalo.. juz nikt do mnie sie nie odzywa itp.. nie powinnam i wiem ze zle zrobilam ale przepraszalam ale napisali ze przepraszam nie wystarcza...

Gość frufru
no to przerąbałaś, teraz oni się się zejdą w parę, a Ty zostaniesz sama. nie ma to jak głupie pomysły.

Gość BCSZTK
zejsc sie nie zejda bo kumpela chodzi z kims innym :) tylko nie wiem jak to naprawic

Gość frufru
chodzi z kimś innym to eni argument, nawet męża można wymienić, o chłopaku nie wspominając...

Gość masz ci los...
z kolesiem zawsze mozesz sie bzyknac to powinno starczyc a laska moze byc problem...

Gość BCSZTK
bzyknac..? jak on nawet nie chce ze mna gadac...

Gość BCSZTK
pomozcie jakos........

Gość frufru
Ty no nie bardzo jest jak. zbierz sie na odwage, idz do jednego i do drugiego bezpośrednio i prosto w oczy powiedz ze źle zrobilas i ze jest Ci wstyd i poproś żeby Ci wybaczyli. chcesz odkręcić głupotę, trzeba się bedzie troche pokajać.