Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona121212

dziwne zachowanie mojego chlopaka

Polecane posty

Gość zakrecona121212

hej. mam problem. chodzę z moim chłopakiem juz 5 mies. byłam najszczesliwsza osoba na swiecie gdyż bardzo mnie kochał. Nie widzial swiata poza mna i w ogole bylismy szczesliwi razem. Nagle z dnia na dzien zmienil sie niedo poznania! jeszcze wczoraj mnie przytulał i zapewniał o miłosci a na drugi dzien stał sie obojetny! nie wracal ze mna ze szkoly, nie rozmawial, jakby mnie unikał! dlaczego? przeciez wszystko było ok . wszyscy nasi wspólni znajomi sa w szoku jego zachowania.. nie wiemy co sie z nim dzieje.. mowi ze mnie kocha ale jest obojetny wobec mnie. Prosil zebym mu dala troche czasu bo ma watpliwosci.... i nie umie mi tego wytlumaczyc... o co mu chodzi? przysiega ze nie ma nikogo innego... z tym to sie zgodze bo przebywamy ze soba prawie cale dnie. nie rozumiem go... a ja zyc bez niego nie moge:(

Gość pola.ale.ciiiiii
Ile macie lat??

Gość zakrecona121212
ja 17 on 19.....

Gość zakrecona121212
to znaczy ze mu sie znudzialam bo za duzo czasu razem? ale zmienilo mu sie to tak z dnia na dzien? nie mozliwe..

Gość zakrecona121212
nie wierze w to.... napewno nie.... az tak udawac nie mozna... myslalam ze ma moze jakis problem i nie chce powiedziec ale zawsze sobie ufalismy,...