Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abrakebabra

miłosc w sieci

Polecane posty

usuneli mój topic!!!!![zły] dobrze to zcy ktos zakochał sie w sieci ile gadaliście? po jakim czasie sie spotkaliście? czy jesteście jeszcze razem

ja sie nigdy w sieci nie zakochałem, ale siec pozwalala utrzymac mi bliski kontakt z kimś kogo poznalem w realu a była dośc daleko ode mnie...

Gość 111GOSIA111
JA MIAŁAM PODOBNIE... ALE JUŻ SIE SKOŃCZYŁO (SZKODA)

Gość szaka laka
piszę pracę naukową na temat kontaktów międzyludzkich w internecie. dowodzę w niej, że internet zrewolucjonizował komunikację, znacznie przyspieszył i ułatwił jej pezekaz. jednak ostatecznie internet doprowadza do rozluźniania się najbliższych relacji międzyludzkich, a w przypadkach, gdy nie znamy swojego rozmówcy, tworzymy sobie jakieś wyobrażenie, które w konfrontacji z rzeczywistością może być przyczyną ogromneto rozczarowania. internet nie jest do nawiązywania, ani do pogłębiania znajomości...

Gość w sieci siedzi pająki
trafiłam za 3 razem na cudownego faceta, 2 wcześniejszych zwyczajnie próbowało mnie oszukać (w sumie 6 miesięcy kłastw) 1. obaj twierdzili, że są rozwodnikami 2. urabiali dość długo, czarowali prawie 3 miesiące zajmując dużo czasu w necie po tym czasie próbowali się spotkać, pierwszy chciał mnie wywieźć do miasta oddalonego od naszego o wiele kilometrów, "by wypić kawę na zamku" :p a drugi, gdy powiedziałam, że będę służbowo w jego mieście i możemy się spotkać stwierdził, że matka chora i przyjedzie do mnie po tygodniu lampeczki mi się zaświeciły, bo ja tak szybko się nie zakochuję, nie jestem naiwną laską byłam dociekliwa i obaj się przed spotkaniem przyznali, że "tak do końca nie są rozwiedzeni, ale to kwestia czasu", życzyłam im szczęścia, nie szukałam oszusta i łajzy, szukałam kogoś na poważną znajomość, z góry dziękując żonatym później już tylko tak żeglowałam w sieci, raczej bałam się faceta z netu, ale okazało się, że do 3 x sztuka i to nie tylko partner na dłużej, ale też już wkrótce mąż Moja koleżanka z pracy ma mniej szczęścia , to wspaniała dziewczyna, wrażliwa, delikatna, rozwódka z 2 dzieci, chyba zbyt zaczytuje się w wierszydłach (polonistka), bo ciągle trafia na perfidne hieny, a może po prostu tych hien w necie najwięcej.

Gość szaka laka
nigdy nie ma pewności, że skoro z Tobą nawiązali znajomość przez neta i pokochali Cię w ten sposób, że nie będą mieli podobnego przypadku z inną kobietą. historia lubi się powtarzać.

Gość ale czym rozni sie miejsce
poznania, czy poznajemy sie w sieci czy w supermarkecie real, to i tak tylko ma sens czy znajomosc z sieci przeniesiemy do realnego swiata.

msc poznania nie ma znaczenia. Tak samo trzeba dbać o love jak o każdą inną.No i oczywiście przenieść znajomość do reala lub innego marketu:classic_cool:

Gość ja poznałam męża
po 3 tygodniach 1 spotkanie...po roku oświadczyny...po 2 latach ślub...teraz bedzie 4 rocznica ślubiu:):):)

Gość daneczka
ja poznałam kochanka przyszłego:( po 3 miesiącach kawa kto wie kiedy wylądujemy w łożku:(