Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vivien10

Faceci, którzy nie chcą mieć dzieci..

Polecane posty

Gość Vivien10

Jak w temacie..

Gość Vivien10
Temat może wydać się dosyć kontrowersyjny, ale wiele kobiet nie chce posiadać potomstwa.A ilu jest takich mężczyżn??

Gość Vivien10
Nie ma takich??

Gość 4588888 ehh lolol
Ja nie chce mięć dzieci i jestem facetem.

Gość kendi
no jak widac nie

Gość czysta desperacja
Vivien10 tez poszukuje takiego

Gość 4588888 ehh lolol
To jak to możliwe że nie możecie znaleść takiego ?

Gość Vivien10
Każego którego znam, mówie tu o kręgu kolegów, chce mieć dzieci??Czy to jakis instynkt tacierzyński czy co?

Gość 4588888 ehh lolol
Ja tam jakoś nigdy nie chciałem mieć dzieci i nie chce ich mieć.

Gość Vivien10
Chociaż jeden..ale jak widzisz właśnie jeden..wygląda na to, że faceci maja coś takiego jak przysłowiowe wybudowac dom, posadzic drzewo i spłodzic potomka..:}

Gość 4588888 ehh lolol
Zawsze uważałem że jestem z innej planety,dzieci nie chce mieć bo nie mam powołania do tego.Potem trzeba je utrzymywać i te różne rzeczy.

Gość Vivien10
Tez wychodze z założenia,że to tylko zbędny balastr w życiu.Może za ostro to ujęlam, ąle w rzeczywistości tak jest.

Gość 4588888 ehh lolol
A ty czemu nie chcesz mieć dzieci ?

Gość Vivien10
Bo inaczej niż większość społeczeństwa wyobrażam swoje zycie..mało powiedziane wyobrazam:), ja już wcielam w życie to, co sobie zamierzyłam..dziecko przeszkadza w samorealizacji i samodoskonaleniu, odkrywaniu nieznanych dotąd pokladów drzemiących w człowieku..Dlatego zalożylam taki topic:) Ciezko żyć w konwencji, gdzie kobieta wręcz powinna mieć dzieci, to jeszcze służy często za reproduktora..Jeżeli chodzi o facetów, na nich sie to tak nie odbija..

Gość 4588888 ehh lolol
No coś w tym jest co piszesz.Ale mnie w ogóle dzieci nie interesują,nie ma powołania do bycia ojcem i utrzymywać je.Potem człowiek musi poświęcać czas dziecku,ja wole się czymś interesować i żyć jak wolny człowiek.

Gość xoxoxo
A ja sie zgadzam z tym ze mimo XXI wieku to ciagle słyszy sie teksty w stylu a kiedy zostane babcia, kiedy sie w koncu ustatkujesz i dasz nam wnuka itp, itd denne ale prawdziwe.czemu tak malo popularne sa pary ktore zyja tylko dla siebi?

Dla mnie temat ciekawy bo nie chciałabym mieć faceta który chciałby bym mu urodziła dziecko:P Wolałabym adoptować:)

.czemu tak malo popularne sa pary ktore zyja tylko dla siebi? z tej prostej przyczyny, ze jak maja troche oleju w glowie to wiedza, ze spoleczenstwo zaciaga dlug u poprzednich pokolen, ktory nastepnie splaca itd, wraz ze starzeniem sie spoleczenstwa co niewatpliwie nastepuje przy ujemnym przyroscie naturalnym spoleczenstwo automatycznie zmierza do zaglady :-)

Gość Vivien10
Tylko pozostaje pytanie czy w otoczeniu tylku ograniczeń serwowanych nam przez społeczeństwo da sie życ jako naprawde wolny człowiek.Dziwi mnie podejscie typowe podejscie ludzi do zycia, wszystko robia z jakas niepisana kolejnoscia..gdzieś tam oczywiście pojawiaja sie dzieci..wielokrotnie kobieta wrecz musi odpierac zarzuty i ataki z powodu tego ze nie chce posiadac potomstwa..i co ciekawe, wiekszosc facetow z reguły z takiej kobitki rezygnuje chocby była Miss Universum..wolą wielokrotnie aką, która to potomstwo jednak im da..

Gość 4588888 ehh lolol
Nie rozumiem takich gości naprawdę,ja nie wiem dlaczego większość facetów chce mieć dzieci.

Gość Vivien10
A co Cię obchodzi społeczeństwo..a cozo za ideologia powraca??Jednostka już się nie liczy??Nie ma prawa do samorealizacji i samodzielnego kierowania swoi życiem, nie baczac na jakies samcze instynkty i nie rozmnazajac sie?

Nie rozumiem takich gości naprawdę,ja nie wiem dlaczego większość facetów chce mieć dzieci. ale rozumiesz, ze gdyby twoj ojciec tez tak myslal to nie byloby ciebie i twojej wolnosci, prawda? :-)

A co Cię obchodzi społeczeństwo..a cozo za ideologia powraca?? to zadna ideologia, zwyczajna swiadomosc i wyobraznia :-)

Gość 4588888 ehh lolol
No tak masz rację,ale jak by mnie nie było to nie musiał bym się trudzić jak będzie wyglądała moja przyszłość,czy coś osiągnę w życiu.

No ale w czym \"problem\"? ze facet nie chce miec dziecka? przeciez nie kazda kobieta tez chce zostac mama;) ja tu nic kontrowersyjnego nie widze :)

Gość Vivien10
Do malutka: smutna prawda, ale tak pozniej zdaje sie jest..