Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vivien10

Faceci, którzy nie chcą mieć dzieci..

Polecane posty

Mam na myśli bezpłodnych o ile słyszales o takich. Poza tym to np. ja nie urodze dziecka ale wolałabym adptować więc to chyba nic złego.

Gość zmanierrowana
a myslalam, ze absorbcja :p

Gość zmanierrowana
zmanierowana... tak dodamy jeszcze abolicja.. pasuje? zarowno abolicji jak i libacji mowie tak :)

Gość Vivien10
Malutka: popieram, ajk najbarzdiej. Zdaje sie to byc ich najwyzszym priorytetem..dzieci..pozniej pieluchy..wrzaski..ajj.Badz co badz to chyba własnie posiadanie dziecka domu samochodu uznaje sie stereotypowo za spelnienie w zyciu..BŁAD(!) Spełniac sie mozna w wielu innych dziedzinach i osiagac wymierne wyniki..a wyludnienie fakt ..w najblizszej przyszlosci nam nie grozii..A co do facetów..to jak narazie widze zdaje sie dwoch nie chce ..

Mam na myśli bezpłodnych o ile słyszales o takich. nawet pisalem, ale nie wiem czy zauwazylas, ze w temacie jest slowo "chciec" :-)

Gość zmanierrowana
szczery kafe i abstrakcja tu to slowo jest niecenzuralne!!! :D:D:D

Gość zmanierrowana
afirmacja juz byla wole arogancje

BŁAD(!) posluchaj mloda wojowniczko, jesli juz to nie blad a twoj wybor zwyczajnie jest odmienny, tylko zastanow sie o co tak naprawde walczysz i z kim:-)

Gość zmanierrowana
blizsza niz skora

Vivien dziecko jak dla mnie nie przeszkadzałoby w niczym, ale... No wlaśnie nie urodzenie tylko adopcja zawsze chciałam adoptować dziecko już od czasów kiedy byłam dzieckiem. Pewnie dlatego,że miałam kontakt wtedy z dziecmi z domu dziecka. Pamiętam jak mi było ich szkoda, że nie mają mamy a ja mam. i do dzis to mam i tym samym zrobie dobry uczynek i połączę potrzebę kiedys bycia matka.

Ja siebie w ogóle nie widzę w roli matki. No chyba że nastolatka, bo do małych dzieci potrzeba morza cierpliwości, żeby umieć wszystko wytłumaczyć etc., a tej cierpliwości najbardziej mi brakuje...

Gość zmanierrowana
nie mylic z autyzmem :p

Gość zmanierrowana
zgadzam sie z teza tematu, ze wiekszosc mysli, ze dzieci miec trzeba bo tak juz jest ale prosze jesli chcecie szokowac to szokujcie a nie kwilicie o braku cierpilwosci to zakrawa na spowiedz swieta

Zmanierowana, Ty naprawdę myślisz, że każdy rodzi się cierpliwy? Ja jestem choleryczką i lepiej mi dziecka nie dawać, dla jego dobra.

Gość zmanierrowana
Ty naprawdę myślisz, że każdy rodzi się cierpliwy to wlasnie mialam na mysli :p