Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziula_1980

studia-troche inne pytanie

Polecane posty

Gość Madziula_1980

mieszkam za granicą a razie nie planuje powrotu do Polski a bardzo chciałabym studiowac w Polsce. zastanawiam sie czy jest to w ogole mozliwe??? dojezdzanie na same sesje lub co kilka zjazdów. czy ktos z Was jest w takiej sytuacji???? Mam ukonczyne 2 lata studiow w Pl ale tego kierunku nie da sie w takim systemie kontynuowac :( moze znacie takie uczelnie??? czekam ja jakies podpowiedzi Pozdrawiam

Gość bgxng x
a co chcesz studiowac?

Gość nie nazwalabym tego kolorem
poprostu bierzesz indywidualny tok nauczania i wtedy musisz byc na sama sesje. znam pare osob ktore tak studiowaly i nie mialy wiekszego problemu. jesli uczelnia jest luzna to mozna tez bez trybu opuszczajac zajecia, ale jesli zaczynasz od pierwszego roku i beda lektoraty itp to raczej trzeba chodzic. poza tym pasuje poznac troche ludzi aby przesylali ci materialy ktore trzeba umiec.

Gość Madziula_1980
mysle o studiowaniu kosmetologii, troche jest praktyk i to mnie martwi a dojazdy czesto do Pl niemało mnie kosztuja wiec tylko zostaje tok indywidualny. zgadzam sie na poczatku warto byc chociazby po to aby troche sie zorientowac co i jak. bede musiala zorientowac sie w uczelniach ale obawiam sie ze na reke pójda mi jedynie te prywatne

Nie lepiej zrobic tu w UK jakis dobry kurs kosmetyczny? Jest tego mnostwo i mysle, ze na dobrym poziomie. Nie jestem ekspertem w tej dziedziie ale korzystam z uslug salonow kosmetycznych i mysle, ze panie kosmetyczki sa bardzo dobrze wykwalifikowane...duzo lepiej niz w Polsce. To takie moje subiektywne spostrzezenie

Gość Madziula_1980
kurs kosmetyczny skonczyłam i uwierz mi ze to nic. ktos kto moze nie za bardzo sie orientuje w zabiegach to mysli za pani po kursie wie co robi. a poza tym kosmetyka to nie to samo co kosmetologia.

Wiesz...rzeczywiscie, nie bardzo sie orientuje ale porownuje rezultaty...w Polsce bylam u wielu kosmetyczek i zadne zabiegi nie daly takiego rezltaty jak te w Anglii...ale jak juz wspomnialam...jestem laikiem w tej dziedzinie wiec nic wiecej nie moge powiedziec. Uwazam tylko, ze zabiegi tu sa super