Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Davidekk

Czy seks oralny może zaspokoić Kobietę?

Polecane posty

Gość Davidekk

Czy Kobieta może na dłuższą metę zadowolić się jedynie seksem oralnym bez seksu klasycznego? Czy orgazmy oralne są w stanie w pełni Ją zaspokoić czy do pełnej satysfakcji potrzebuje czegoś więcej? Wszelkie opinie są mile widziane. Zalety seksu oralnego: http://znajomi.interia.pl/grupy/dyskusja/watek,gId,14399,dId,20932197,r,1#last_ans

Gość kdkdkd
No pewnie, bo ty matole jesteś kobietą.

Gość fitnessclub
rozumiem agent, ze wypowiadasz sie w imieniu calej populacji plci odmiennej :D

Gość kdkdkd
Specjalista od orgazmów pochwowych, o ile pamiętam. Głupiś, a wydaje ci się, że coś wiesz o kobietach.

Gość kdkdkd
I w związku z tym opowiedź na pytanie brzmi: nie. Szczególnie jeśli kobieta ma orgazmy pochwowe. Poza tym są kobiety który stymulacja oralna w ogóle nie odpowiada.

Gość fitnessclub
kobiety tak naprawde w ogole nie potrzebuja seksu i przyjemnosci :D one nie maja potrzeb ani oczekiwan :D tak wiec seks oralny im wystarczy jak rowniez seks klasyczny i brak seksu w ogole.

Gość Davidekk
Mam na myśli sytuację gdy Kobieta może liczyć na seks oralny w każdej ilości, trwający godzinami jeśli będzie miała taką ochotę. I czy po takim seansie poczuje się w pełni zaspokojona, nawet bez penetracji. A jeśli nie, to jak 'często' Kobieta może odczuwać potrzebę klasycznego seksu jeśli cały czas korzysta z seksu oralnego. Teoretyzuję, ale ciekawi mnie zdanie Pań czy byłyby zadowolone z takiej sytuacji. :)

Gość no dlugo bym nie wytrzymala
z samą minetką... jest cudowna ale w połączeniu z paluszkem w pochwie... ale rzuciłabym się na faceta myślę że po ponad mieciącu:)

Gość dffyhtdgrfdwWFGRHT
mi seks oralny w ogole nie wystarcza, penetracja to jest cos

Gość Davidekk
Hm .. wygląda na to, że niekoniecznie :( A myślałem, że to może wystarczyć ..

Gość raczej zalezy
od kobiety, ja w zyciu nie miałam orgazmu podczas seksu oralnego, nie działa na mnie :(

Gość Aee
Uwielbiam pieszczenie lechtaczki,ale jak juz cos sie wsadzi to to jest dopiero odlot! Ja tam musze byc zerznieta,zeby byc zaspokojona ;)

Gość Aee
Davidekk,a czemu cie zasmuca,ze seks oralny moze nie wystarczyc? dla faceta to chyab bylaby dobra sytuacja? ;p

Davidekk, jakieś problemy z impotencją? W każdym razie polecam szkolenie się w minecie. Dużo lepiej stymuluje, niż seks klasyczny. Aczkolwiek fakt. że do końca nie wystarcza.

Gość Kocyk
Ja na oralu mogłabym przetrzymać całe życie.Niestety,nie ja sama tworze związek i wypiąć się czasem trzeba :P Mimo,że orgazmy pochwowe miewam to to nic w porównaniu z łechtaczkowymi. Ile kobiet,tyle odpowiedzi.

Davidekk to zależy od sytuacji. Jeśli klasyczna penetracja nie jest możliwa z powodów np zdrowotnych partnera a oboje się kochają są związani ze sobą to sex oralny jej wystarczy oczywiście umiejętnie zrobiony. Dlaczego zadałeś takie pytanie?

Gość Izuńka
Sądze, że jak najbadziej tak w takich sytuacjach jak np.: -kobieta chce pozostać dziewicą ale pragnie przyjemności -była np. związana z kimś długo i chce pozostać mu 'wierna' ale pragnie przyjemności (tak, wiem, to dziwne ale wiem z życia że kobiety tak się zachowują ;) -panicznie boi się ciąży -ma jakieś opory przed seksem, przykre przeżycia czy jak ktoś pisał problemy natury zdrowotnej, fizjologicznej itd. Sądze, że jest to możliwe tylko po co i skad weźmie faceta, który będzie ją zaspokajał w ten sposób i nie żądał czy nawet nie chciał w zamian seksu. I oczywiście tylko wtedy jeśli facet rzeczywiście zna się na robocie, jeśli ktoś ma problem z orgazmem przy seksie oralnym to chyba wyjątkowo pechowo trafia, jeżeli facet wie gdzie jest łechtaczka, ma odrobinę cierpliwości i dobre chęci to w końcu musi się udać ;) Dziwne pytanie Davidkku, wytłumacz się ;)

Gość Kocyk
Izuńka,w ogóle się z Tobą nie zgadzam.Nie zaliczam się do żadnej z grup,które wychwyciłaś swoim okiem znawcy ^^ Po prostu orgazm łechtaczkowy jest u mnie przyjemniejszy,szybko tak dochodzę i przede wszystkim w ciągu 5 minut mogę dojść i 4 razy :P A penetracja sama w sobie...cudów nie ma,jest przyjemnie,są orgazmy,ale to nie to.

Gość wulc poprzeczny
a masz białe zęby? :p

Gość Kocyk
Lusesita-i jakos o dziwo wydaje mi się,że jesteśmy w większości,ale za mało pań się tu wypowiedziało,żeby prowadzić statystyki :P wulc poprzeczny -kurde,nie załapałam :P

Gość Izuńka
Rozumiem Cię dobrze Kocyku ;) ciekawi mnie tylko czy masz kogoś kto Ci to robi ? ;) Bo w to, że facet zaspokoi kobietę oralnie a potem pozwoli jej spokojnie zasnąć trudno mi uwierzyć ;)

Nie. Nie byłabym w takiej sytuacji szczęśliwa.

Gość Kocyk
Izuńka,jestem w związku od 4 lat,to mówi samo za siebie.Za siebie też powinno mówić,że napisałam,że uprawiam seks,wystarczy czytać dokładnie ;)

Gość Izuńka
O to mi mniej więcej chodziło, że nawet jeśli kobieta pragnie czegoś takiego to trudno to zrealizować, prędzej już w tych przypadkach jakie wymieniłam niż w 'normalnym' związku ;)

Gość Davidekk
Pytam bo takiego 'związku' właśnie szukam.

Gość zusgte
chyba tak jak ktoś kiedyś napisał "....Zarwałem taka jedna na imprezie ,była napalona na faceta więc sobie myślę że bedzie ogień w łóżku.Zaprosiła mnie do siebie na bzykanko ,wiec ja do roboty ,ona się wije i jęczy jak by miała orgazm ,ale gdy skończyłem ,położyła sobie głowe na moim brzuchu ,wzięła penisa do ust i zaczęła go ssać , jedną ręką ciągnać sobie za sutki z drugą pieścić c*pkę .Chciałem ją zastąpić ,ale powiedziała że nie mam się ruszać i tak z 15-20 min aż zaczęła się trząść w orgazmie.Nie wiem czy to normalne i czy warto się nia dalej interesować?"