Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzuska

?? Jak sprawić by mnie zaprosił na bal ??

Polecane posty

cześc , mam problem chodze do klasy z chłopakiem który mi sie podoba i ja mu sie podobalam/ nie wiem jak teraz.Sptyacie sie pewnie ile mam lat odrazu napisze 16.W okolocach czerwca odbedzie sie bal na zakonczenie szkoły na króry mnie zaprosil ,a miesiac puziej ( 3 dni temu) stwierdził ,że jednak woli tanczyc z inna.Myśle ,że było w tym też troche mojej winy bo go troche olałam , co nie zmienia faktu ze zachował sie jak swinia!.Chciałabym sprawic aby znow mnie zaprosił , jednak z 2 strony zachował sie podle trzeba było mu dac to do odczucia .Wcześniej krecilo go jak gadalam z nim o pilce noznej , wogóle o meskich sprawach ( Bardzo latwo mi sie rozmawia na takie tematy^^ ) teraz juz nie dziala:( .Miałam pomysł by wybrać sie z nim na basen (całkiem niezle pływam- bralam nawet udzial w wojewudzkiej sztafecie xD ),ale on kreci z inna , nie wiem co robić .Chetnie usłysze wasze kometarze , rady.Naprawde zależy mi by mnie zaprosił na bal ! *a i jeśli to moze pomuc to siedze z nim na paru przedmiotach

Gość lalineczka
może poucz się ortografii, bo strzelasz takie byki że hej! poza tym, zaprosił inną, więc finito.

oj ... zle wczesniej napisałam ona jego zaprosila , kiedy my sie posprzeczalismy i tak to wyszlo ... :( ej no kto mi pomoze ??