Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paskowatapszczolla

co o nim myśleć ?DD?!

Polecane posty

Gość paskowatapszczolla

poznałam chłopaka w sumie faceta (25 lat ) na internecie...w sumie to jednak chłopaka bo wygląda na 20 lat jego pasje to jakieś samochody ścigacz(obydwa pojazdy posiada) i gry komputerowe..jest fajny super nam się rozmawia i mamy się spotkać w przyszłym tygodniu...tylko w sumie nie mogę go rozgryźść..nie wiem jakie dziewczynymu się podobają nic na ten temat nie pisze jest kulturalny i nie pisze tekstów typu:ale bym Cię..itd co się często zdarza innym :D jak wyslalam mu moje zdjecia napisal ze ladne..jego jedyne jakies podtksty to(mam problemy ze snem) : jak bym Cię wymęczył to byś szybciutko zanęła..może nie tak to brzmiało ale coś w tym stylu i to było jedyne co nasunął o seksie..trochę mnie to dziwi a z drugiej strony fajnie że nie myśłi o jednym...nie napisał mi wprost że mu sie podobam tylko napisał że jestem śliczna i wyjątkowa..takie dwa stwierdzenia po miesięcznym pisaniu..no ja jak zawsze umiem rozgryźść faceta tak tego ni hu hu nie umiem :)

Gość paskowatapszczolla
aż sama nie umiem uwierzyć że natrafiłam na takich egzemplarz i to jeszcze w sieci :D poza tym alkoholu nie pije...:D

Gość moze prawiczek

Gość paskowatapszczolla
no napewno nie :D ale w sumie to nie wiem ile miał dziewczyn no bo go nie wypytuje o takie rzeczy..zresztą zapytała bym go się o pare rzeczy ale głupio mi pierwszej zacząć takie tematy :D nie wypada aż :Dalbo on jest z tych co mało mówi dużo robi :D

Gość paskowatapszczolla

Gość pamietaj ze pozory myla
chyba ze uwazasz ze go dobrze znasz te ten miesiac czy iles to duzo a moze jednak jest to porzadny facet

Gość paskowatapszczolla
no właśnie niby go znam a trudno go rozgryźść

Gość paskowatapszczolla

Gość paskowatapszczolla

Gość weronisiax
Sa jeszcze tacy faceci-ja tez poznalam przez nata teraz juz obecnego chlopaka-i tez okazal sie inny nie jak inni napalency-tacy faceci jeszcze istnieje tylko trzeba odpowiednio trafic...

Gość paskowatapszczolla
no to tylko jechać i zarezerwować wybrakowany towar :D:D:DD

Gość wioloneczella
Faktycznie, aaale egzemplarz :D Ten Twój opis jakoś średnio to potwierdza... A ten tekst z wymęczeniem moim zdaniem beznadziejny, tak to mnie podrywali koledzy jak miałam 15 lat :P Uwierz, są lepsi na świecie...

Gość paskowatapszczolla
wilonczella- ja juz nie pamietam ale jakos tak to zabrzmialo..i to bylo jedno z niewielu podtekstow z jego strony..

Gość erlgreljann
no moze naprawde facet nie mysli tylko o seksie gdyby nic nie napisal na ten temat nawet slowem nie pisnal to wtedy mozesz sie zasnatawiac

Gość i naucz sie że ROZGRYŹĆ
się pisze, kurwa!

Gość ilety masz lat

Gość paskowatapszczolla
ja mam 20 lat

Gość paskowatapszczolla

Gość NianiaNiania
Mowisz, ze nie pisze tekstow o seksie, a przeciez napisal, ze by cie wymeczyl, to bys zasnela.. Niby nie powiedzial wprost, ze mu sie podobasz, a przeciez napisal, ze jestes "sliczna i wyjatkowa". Poza tym faceta hobby sa scigacze i gry komputerowe - bardzo ambitne... Daj sobie spokoj, jakis blacharz, wozidupek, solar, dres, itd. No chyba ze takich lubisz.

Gość paskowatapszczolla
powiem szczerze że się teraz zastanawiam bo .. jakiś taki inny jest od factów których poznałam..niby taki słodki kulturalny no ale przecież musi mieć jakieś wady a narazie jest naprawde spoko.że blacharz to wiem no bo jest zakochany w motoryzacji.no dba o siebie silownia basen na solarium chyba czasem chodzi co mi nie pasuje ale ok może idzie raz na dwa tygodnie więc nie jest źle jakoś bym zniosła chociaż po pewnym czasie bym go oduczyłam solarium. No to co napisał to było oczywiście na temat seksu ale on nie porusza tego tematu wogóle takie hasło dwuznaczne pojawiło się przez dwa miesiące może dwa razy więc i tak naprawde rzadko..bo czasem krew zalewa jak facet tylko o jednym.

Gość facet w solarium przegiecie
!!

Jak to powiedział Dr House "wszyscy kłamią" zwlaszcza faceci... mój były też na początku pisał takie rzeczy, że w życiu nie pomyslałabym, że kłamie a jednak kłamał i to na całej linii.Moim zdaniem on chce Cię uwieść sposobem i tylko udaje świętego .Zwłaszcza jesli nie ma ambitniejszych zainteresowań niż auta i gry komputerowe.

Gość paskowatapszczolla
spotkam sie z nim to ocenie co i jak.wiem że może spotkać mnie rozczarowanie bo internet a spotkanie w realnym świecie to są czasem dwie zupełnie różne rzeczy...

Gość spotkaj sie ale w neutralnym
miejscu jak bys niewiedziala to internet i nie wiadomo co sie moze zdzratzyc

Gość paskowatapszczolla
no tak w neutralnym oczywiscie.jak by co napisze jak bylo :D poza tym moze nie bedzie tak zle.nie ma co generalizowac i wszystkich facetow tak samo oceniac

Gość ta apoxniej placz ze zgwalcon
nie mysli jak to nie kazdy facet mysli o seksie

Gość paskowatapszczolla
nie no z tym gwaltem to przesada :D

Gość jaka znów przesada
Nigdy nie ufaj obcym ! Nie uczyła Cie mama ? Jak spotkanie to tylko w widocznym miejscu , gdzie jest dużo osób .