Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaaaaaaa

komu tez chce sie plakac??????

Polecane posty

Gość asiaaaaaaa

😭 😭 😭

Gość asiaaaaaaa
mam jzu dosc wszystko mi sie zjebalo w zyciu..mam ochote strzelic sobie w leb sorry ale juz nie daje rady musze sie wyzalic:(

Gość mi też się chce
:( zjebany dzień i w ogóle nie moge jakoś nad sobą zapanować..

Gość asiaaaaaaa
nie mam pracy od hmm 10-11 mc nawet na rozmowy nikt mnie nie zaprasza nawet posady kelnerki nie dostalam bo pani mi powiedziala ze mam wyzsze wyksztalcenie poza tym nie pracowlaam jako kelnerka i nie mam doswiadczenia z zcego ja mam zyc? za 2 mc zostane sama reszta rodziny sie wyprowadza a mnie nie bedzie stac na utrzymanie mieszkania sama jak palec jetsem nie mam faceta ale moze i dobrze...kolezanke mam jedna w dodatku mnie dobija wiec jej unikam reszta jakos sie zmyla mieskzanie wymaga remontu jest straszne mnie na to nie stac az wstyd kogos zaprosic rano mi sie nie chce nawet wstac z lozka chodze w domu w pizamie i nawet nie wychjodze juz nigdzie jednym slowem wegetuje

:( to przyznaję, że nie za fajnie.... Ale to tylko przejściowe, uwierz :)

Gość asiaaaaaaa
watpie juz nic mi sie nie chce :( nawet wlsoow rano mis ie nie chce uczesac...boze jakie to zycie jest pojebane

Nie poddawaj się, szukaj dalej pracy. Takie siedzenie w domu nic Ci nie da.

Gość asiaaaaaaa
nie mam gdzie wyjsc zreszt z kim? szukam tylko ciezko cos znalezc jakofert jest 1,2 tygodniowo dla kobiet zalamka..nie mowie o reszcie

A naprawdę nie masz żadnych koleżanek? Może napisz do jakiś znajomych ze studiów co u nich słychać itp.

Gość asiaaaaaaa
mam znajomych aleczesc albo mieszka w innych miastach albo za granica w sumie w mojej miejscowosci zostaalm ja i moja toksyczna kolezanka

Nie martw się. Ja też nie mam normalnych znajomych :O A może to ja jestem nienormalna ;) A w jakiej branzy szukasz pracy?

Gość czekająca na wiosnę
mi też się chce płakać.....niestety..... nawet nie potrafie opisać jak beznadziejnie się czuję

ja jak narazie nie mam ochoty płakać, ale doła mam coraz większego :o

Gość asiaaaaaaa
z wyksztalcenia jetem ekonomistka ale szukam pracy jako: pracownik buirowy sekretarka sklep fakturzystka kelnerka pokojowkanawet nic nic nawet jako fizyczny do pakowania ale ciagle mi mowia ze mam wyzsze i za duzo jak tu sie nie zalamac dzwonie z ogloszenia praca kelnerki pierwsze pytanie ma pani doswiadzcenie? jakie wyksztalcenie? ma pani samochod i prawko? i na koniec dziekuje ale niestety nie spelnia pani warunkow

Setunia głowa do góry i 🌻 bo fajna z Ciebie dziewczyna.