Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainspirowana

jaki materacyk do łóżeczka

Polecane posty

Gość zainspirowana

Mam pytanie do doswiadczonych mam: powiedzcie mi dziewczyny, ktory materac dla dziecka jest najlepszy? Piankowy wykluczylam, jakos taki za cieniutki mi sie wydaje... Zastanawiam sie czy wziac kokos - pianka - gryka, czy moze kokos - gryka? Prosze o rady, bo zamierzam w najblizszym czasie kupic a nie mam kogo sie poradzic

Gość marcelina979
Ja kupilam kokos-gryka .

Gość zainspirowana
i jestes zadowolona? bo tak sie zastanawiam czy jak bedzie bez dodatku pianki to nie jest zbyt twardy...

Chyba nie jest,tez radzilam sie na kafe jaki kupic i taki kupilam.Dziecko spi na stronie gryczanej,podobno masuje.

Gość idiotki z was
my spałyśmy na zwykłych z gąbki i zyjemy. dajecie isęnaciagać na chwyty producentów wyrobów dla dzieci :O mój syn od prawie 2 lat śpi na materacu gąbkowym i jest zdrowy i prosty. starsze dziekco też na takim spało, ma 5 lat i też jest zdrowe i proste. ja również :P

Gość zainspirowana
od noworodka ma spac na stronie gryczanej? w takim razie dziekuje za opinie. Przyznam szczeze ze znalazlam wlasnie taki materac z lozeczkiem na allegro ale zastanawialam sie czy te materace sa dobre, no, ale skoro sa polecane to nie ma co sie zastanwiac :)

Do idiotki z was. Owszem materac piankowy może być super, gorzej że z tego co widzę piankowe materace są teraz takiej jakości, że po pół roku, żeby dziecko mogło na nim spać, to trzeba coś podkładać bo tak się wygniótł. I niestety nie jest to tylko moja opinia.

Gość zainspirowana
do idiotki z was -- no wiesz z pieluch tetrowych tez korzystalam bo jednorazowek nie bylo, no, ale skoro za naszych czasow bylo jak bylo to nie znaczy ze mam nie korzystac z ulepszen ktore mamy teraz.

Materac piankowy mialam dla dziecka do roku ,nie nadawal sie juz do niczego bo tak sie powgniatal. P.S. przydal sie dla psa do budy :)

Gość te sa sliczne i niedrogie
kokos-pianka-gryka ew kokos -pianka

Gość zainspirowana
przejrzalam archiwum na kafe i rzeczywiscie wiekszosc osob poleca gryka - kokos wiec pozostaje zdac mi sie na wasze rady bo sama to niewiele wymysle :P Dziekuje za pomoc, za krytyke rowniez bym podziekowala gdyby byla konstruktywna. Pozdrawiam

Gość Tygrysek 24
polecam do przeczytania: http://www.twoja-sypialnia.pl/materace_dla_dzieci/ i do wyciagniecia wlasnych wnioskow :) przeciez od spania na calkiem twardym bola kosci, stawy... dziecko tez to czuje. trzeba wybrac "pośrodku" :) w przeciwnym razie mozemy wszyscy spac na podlodze.