Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koldyliery

Robić tipsy? Zdjecie moich paznokci- Foto.

Polecane posty

Gość bfg
kobieto nie niszcz sobie pieknych naturalnych paznokci mi po tipsach juz rok sie lecza i nie moge sie wyleczyc...co z tego ze to pieknie wyglada ale na krotki czas pozniej wydasz kupe kasy na odzywki!!!!

Gość lepiej sobie zrób
masz masakryczne pazury

Gość bfg
nieprawda ma naturalne ... wystarczy pomalowac na jakis ostry czerwien

Gość Lissbonna
Ja bym nie robila. Popracuj moze nad swoimi naturalnymi- moze dluzsze? Bardziej opiluj i bedzie git. Nie sa tragiczne.

Gość Paznokcie masz bardzo ładne
ale stawy za to w katastrofalnym stanie. Masz problemy reumatyczne?

Gość lepiej sobie zrób
takie kikuty na czerwono?? miech juz lepiej zostanie przy swoich

Gość Koldyliery
Dziekuje wszytskim za odpowiedz. Wiem, że mam brzydkie dłonie, paznokcie tez. Nic nie poradze, taka moja uroda :(

Gość Paznokcie masz bardzo ładne
Jesteś pewna, że to tylko Twoja uroda? Kontrolowałaś to u lekarza?

Gość Koldyliery
Tzn..? Powinnam sie tym martwic? Ze mam takie paluchy? Nie straszcie mnie, ze to cos moze byc..

Gość kasia2020
Jak chcesz, choć paznokcie masz ładne. Gorzej z palcami, ale cóż... Ja też mam ładne paznokcie i robiłam tipsy tylko dwa razy. Miałam bodajże takie wzory: http://tipsy-lidia-waw.bloog.pl/foto,1307508,gal,131641,index.html#next http://tipsy-lidia-waw.bloog.pl/foto,5452446,gal,131641,page,2,index.html#next Obecnie nie mam i narazie nie myślę o tym. Mam dziecko półroczne, a tipsy przeszkadzają mi w jego "odsłudze technicznej". Choć te mi się podobają: http://www.estyma.rzeszow.pl/foty/duze/Obraz%20092.jpg Dodam jeszcze, że ja akuratnie nie mam problemów z paznokciami po tipsach. Jednak mimo wszystko co jakiś czas stosują odżywki do paznokci i łykam tabletki od 3 lat na paznokcie, cerę i włosy.

Gość Rybniczre
Palce okropnie szerokie masz, ale nic nie zrobisz chyba ze jakos operacyjnie. Paznokcie w miare. Nie rob nic z nimi

Gość Tystolen
Nie robiłabym tipsów. W tipsach ręka będzie wyglądała jeszcze gorzeh przy tak szerokich kosciach stawowych.

Gość Kocyk
O co chodzi?Normalne palce O_o

Gość angelika1717
rób kobito rób albo pomaluj paznokcie na jakiś ciemniejszy kolor, ewentualnie zapuść.

Gość Cichaaa
kasia2000 te tipsz ktore pokalas to szczyt tandety. daj spojoj z takimi wiesniackimi wzorkami.

Gość kasia2020
Nie sądzę,że są wieśniackie. Są poprostu delikatne. Te na zdjęciach są niedokładnie zrobione i troszkę na odwal, ale moje były o niebo lepsze. Więcej nie będę się wypowiadać. O gustach się nie dyskutuje... są gusta i guściki.

Gość kasia2020
A i teraz dopiero widzę, że pierwszy link, który podałam to do całej galerii , a mi się rozchodziło tylko o jeden wzór. Przepraszam.

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja tez mam brzydkie krotkie raczej palce,i kosci tez nie ladne ale co zrobie!wy na prawde nie musicie ludzi dolowac zeby lepiej sie poczuc!poco pisac dziewczynie ze ma brzydkie kosci czy palce jak i tak sama widzi jakie ma...