Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koneweczkaaaaa

moj facet mnie nie docena....

Polecane posty

Gość koneweczkaaaaa

Moj facet po przyjciu z pracy mysli tylko o zapaleniu skreta i graniu w play station. Juz dawno mnie nigdzie nie zabral. Od trzech tygodni unika seksu. Na jego plecach niedawno odkrylam jakies zadrapania. Czy on mnie zdradza????

Gość Janek Kochanowski
ta, zdradza

jak facet unika sexu mimo chęci partnerki od dłuższego czasu to pewnie coś jest na rzeczy..ale zamiast podejrzewać o najgorsze najpierw z nim porozmawiaj

Gość koneweczkaaaaa
Ale ja z nim o tym rozmawialam ale on mowi ze mi sie chyba przewrocilo w glowie mowi ze jest zmeczony praca i faktycznie teraz w firmie ma nadgodziny bo duzo pracy a wymagania ciagle rosna.Zapewnia o swej milosci...

Gość todavia
.ale zamiast podejrzewać o najgorsze najpierw z nim porozmawiaj Najdurniejsza rada pode slonce:D A: Kochanie, czy ty mnie przypadkiem nie zdradzasz? B: Oczywiscie, ze nie. Jak w ogole moglas o tym pomyslec?? Zaden facet sie do zdrady nie przyzna...

Gość koneweczkaaaaa
No to co mi radzicie??

Gość iczi
Nie pytaj go o zdrade bo sie zaprze i skonczy sie rozmowa. Zapytaj go tak- Wydaje mi sie ze Ty juz mnie nie kochasz . I nie przerywaj mu i czekaj na odpowiedz

Gość o witaj Lidzia
To znowu ty? Twoje prowokacje są coraz gorsze. A jak tam czerwone stringi znalezione w wozie męża? A jak słynny już powrót z Egiptu. Pamiętam cię , Lidzia. :P