Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcvcvcvccc

Z kim chciałbys się przespać z kafe, Kafeteriuszu?

Polecane posty

Nikt mnie nago nie oglądał, poza mną samym no i rodzicami, jak byłem mały. :classic_cool:🖐️ A no i jeszcze w zerówce była kontrola zdrowia i pani mi macała siusiaka. :o🖐️ Nie podawałem jej wymiarów. :P🖐️

Gość lisica w pomarańczach
ale temat :O eech z kablem :classic_cool:

Ha ha... :D No, niech będzie i tak, chociaż dzisiaj Cię nie czaję... Ech, bywa.

Gość lisica w pomarańczach
ja tu tylko czytam ;) 🖐️

"A co do tematu, najchętniej przespałbym się z samym sobą ale to akurat praktykuję. " hmm... wiesz wiedzialam ze masz wysokie mniemanie o sobie i narcyzm od ciebie bije ale zeby az tak? Sam dla siebie jestes naj naj atrakcyjniejszy na świecie i pewnie myslisz ze nikt nie jest godzien posiaść Twe ciało ale bez przesaaady... okaż Nam kobietom litość i pozwol zdobyc Twe serce jak i ciało :) A co do tego ze owy Waćpan ma małego to hm... bynajmniej nie mialam zaszczytu ujrzeć ale nie wydaje mi się żeby takowy był :) Btw. kilka facetow by sie znalazlo na kafe ale to tylko fatnazje ( i chwala mi za to ) :P

"hmm... wiesz wiedzialam ze masz wysokie mniemanie o sobie i narcyzm od ciebie bije ale zeby az tak? Sam dla siebie jestes naj naj atrakcyjniejszy na świecie i pewnie myslisz ze nikt nie jest godzien posiaść Twe ciało ale bez przesaaady... okaż Nam kobietom litość i pozwol zdobyc Twe serce jak i ciało " Kocham siebie za wnętrze. :classic_cool:🖐️ Poza tym nie chcę rzucac nickami. 😭🖐️ "A co do tego ze owy Waćpan ma małego to hm... bynajmniej nie mialam zaszczytu ujrzeć ale nie wydaje mi się żeby takowy był " No cóż nie wiem na czym opierasz swoje przypuszczenia albo nie chcę wiedzieć. :P:classic_cool:🖐️

"No cóż nie wiem na czym opierasz swoje przypuszczenia albo nie chcę wiedzieć." Masz racje ze nie chcesz wiedzieć , rowniez bym nie chciala :D

"Masz racje ze nie chcesz wiedzieć , rowniez bym nie chciala " Tak to już jest. Jak ktoś mówi, że ma dużego to mu wmawiają, że ma małego. I na odwrót. :o🖐️ Czasem lepiej po prostu przyjąc, że ktoś pisze prawdę. :classic_cool:🖐️