Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość backspaces

pytanie do kobiet - za co kochacie?

Polecane posty

Gość backspaces

odpowiedzcie szczerze najlepiej pod bezbarwnym nickiem

Gość CIEKAWA ZJAWA
za to ze byl i pomimo tego,ze go nie ma

Jak mozna kochac za coz? a milosc to jakas karta przetargowa , cos w stylu: dales mi to , to i to to Cie kocham? no bez przesady ... :P Ja kocham kogos za to ze poprostu jest i tyle :)

Za nic.... gdybym miała kochać swojego paskuda za coś, pewnie nic by nam z tego nie wyszło.Kocha się za całokształt.Za to , że Ci kawa rano bez niego nie smakuje i za inne kretynizmy które Ci przyjdą do głowy.

Gość kocha sie za cos ..
nie wierzcie w te bzudry ze kocha sie pomimo czegos

Gość głownie za pomarszczone jaja
:P

dobra darujmy sobie te banały ze nie kocha się za coś ale mimo wszystko kocha się za nic bo to oklepane i przedeptane 100 razy :P ja kocham mojego M za to że zawsze jest gdy go potrzebuje że daje mi tyle czułości i ciepla ze czuje sie przy nim bezpiecznie i najbardziej kocham to jego spojrzenie kiedy jestesmy w tlumie ludzi, wsrod znajomych a on patrzy na mnie tak jakby tylko mnie widział ehh.. :) mnóstwo jest takich drobiazgów :)

Za ti,ze jest:0 🖐️Only:) Za to,ze pomaga innym a ja przez to spie sama:) za jajecznice w niedziele i za lody-zawsze,gdy przeprasza:) za 120roz i za skarpety rzucone gdzie popadnie:) za wszystko go kocham:) :) :)

kocham Go za to że przy mnie jest w trudnych chwilach ,nie odrzuca mnie ,nie wytyka dawnych błedów które popełniłam. Jest czuły i opiekuńczy.

Gość pepea
kocham faceta za to ze sprawil ze jestem szczeslia, ze codziennie sie usmiecham i chce mi sie zyc, kocham mame za to ze dala mi zycie i jest najlepsza mama na swiecie

Za ciepły uśmiech, za czułość, troskę, pomocną dłoń w trudnych chwilach. Za to niezwykłe spojrzenie...

Gość Ju......
Za to, że jest mi posłuszny i kupuje mi fajne prezenty oraz zapewnia ciekawą rozrywkę. Czego chcieć więcej? :)

Gość Ju......
I że jest śliczny, dobry, wyrozumiały, cierpliwy, kochający i tak można w nieskończoność :) :) :)

Jakby sie uprzeć to mozna cos znalezc za co sie kocha druga osoba . Ja swojego "nie mojego " kocham za: Jego uśmiech ------oczka ------zapach nieśmiały dotyk za to że mnie wkurzał za to ze spoznialam sie przez Niego do pracy :P tak bardzo mi Jego brakuje 😭 ide spać przez ten topik zepsulam sobie tylko humor a bylo juz ok 😭