Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia trefcia

jak sprawic by bzykacz sie we mnie zakochal

Polecane posty

Gość ewcia trefcia

Poznalam pewnego kolesia ,widzialam go raz i kolo z mostu walil,ze chce mnie bzyknac-typowy bzykacz.Pomimo tego,ze byl przystojnym ,umiesnionym brunetem,wyksztalcony z dobrym samochodem nie chcialam z siebie szmaty robic-bo naprawde mi sie podobal i myslalam,ze umowi sie na kolejne randki,a tu dupa kolo sie odezwal ,ale tylko temu ,ze chcialo mu sie pobzykac o 10 nad ranem.A teraz ja mam ochote na niego i chcialabym zeby on myslal o mnie powaznie ,jak o kandydatce na zone haha.Co mam robic?Odwrocic sytuacje i zachowywac sie tak jak on??Ze chodzi mi tylko o seks ,byc boginia seksu ,ale przy tym dama .Nie rozmawiac o zwiazkach zeby go nie przerazic?Musi byc jakis sposob....

Gość ewcia trefcia
jedengo i drugiego:-)Jestem normalna dziewczyna,ktora szuka faceta do zwiazku .Takich do bzykania to bym wielu znalazla,a nie o to chodzi..

Gość jak to jak
musisz byc inna niz wszystkie ktore mial dotad, niedostepna i nie okazujaca w ogole ze ci zalezy. zachowuj sie tak jak on, nie gadaj z nim o zwiazkach, dzieciach, kwiatkach i ptaszkach. Masz byc twarda, tak jak faceci. Traktuj go obojetnie, tak jak kumpla. Pamietaj masz byc inna niz wszstkie poprzednie!

Gość ewcia trefcia
wow dzieki tak tez bedzie ...hehe a o czym mam z nim wtedy rozmawiac?Jakas musze pokazac,ze jestem inteligentna i elokwentna i ciekawa osoba,nie tylka tepa lala do byzkania

Gość ewcia trefcia
heheh to kazda zdzira potrafi ,ja jestem dama hahahaha

"byc boginia seksu ,ale przy tym dama " no tak :D pewna dziewczyna napisała z wakacji do mamy kartke pocztowa o tresci : Mamo bawimy sie jak damy , bo jak nie damy to sie nie bawimy wcale :D wiec z uzywaniem słowo dama bym jednak uwazał :P

Gość ewcia trefcia
cos przekreciles to bylo tak "bawimy sie jak damy ,jak nie damy to tez sie dobrze bawimy" to jakiego slowa zamiast dama mam uzyc?Piszcie co to ja mam zrobic z tym bzykaczem!!!!!

Gość ewcia trefcia
Na bank jest tu wielu bzykaczy,wiec faceci piszcie czy mieliscie kiedys tak,ze spaliscie bez zobowiazan z laska i cos w niej bylo takiego,ze cos poczuliscie do niej .

Gość ewcia trefcia
no wiem,ze chodzi mu tylko o seks ,ale jak tu sprawic,zeby on zmienil swoje zamiary

Gość Gwiazdeczka1990
Jemu chodzi tylko o seks i rzuci Cię jak mu się znudzisz lub będzie Cię zdradzał. Nie licz na poważny związek z przyszłością. Pozdrawiam:)

Gość bzykacze kochają tylko siebie

Gość Gwiazdeczka1990
Myślę, że nie zmienisz jego zamiarów. Ten koleś by musiał przeżyć naprawdę jakiś wielki wstrząs życiowy, aby się zmienić. Ja radzę z nim nie zaczynać i znaleźć jakiegoś porządnego faceta.

Gość bzyk bzyk bzyk
najpiękniejsza muzyka na świecie

Gość Makaronzmajonezem
Ciekawa jestem jak to się skończyło. Sama jestem w podobnej sytuacji. Facet truje dupę, a tak naprawdę myśli o jednym. Nie wiem co mam z nim zrobic

Gość ewcia trefcia
pomocy!

Gość Makaronzmajonezem
Czyli tak żle. Męskie plemię. Przykro mi.

Gość mnie sie tak zdarzylo
bylam z nim tylko na seks taka luzna znajomość od czasu do czasu niestety zakochal sie

Gość ja sie zachalam w mym
bzykaczu a on o tym wiedzial i dalej chodizlo mu tylko o sex. w koncu mi sie znudzilo, przeszlo mi i tez zaczelam traktowac to wylacznie w kategoriach sexu a wtedy on sie obrazil, ze go traktuje w ten sposob, ze chodzi mi tylko o sex :O i powiedzcie mi jak tu zrozumiec facetow

Gość dwasajaaa
a we mnie zakochal sie moj bzykacz....ja w nim pare miesiecy pozniej i tak juz razem jestesmy i mieszkamy od roku:)a bzykanie dalej zajeeeebiste:):):)

Gość ewcia trefcia
nic

Gość gość
W takiej sytuacji mi pomógł urok miłosny (zamawiałam ze strony http://magicznerytualy.pl) i facet który traktował mnie przedmiotowo zaczął mnie kochać:)

Gość gość84
hahaha kolejna naiwna. Jeśli faktycznie jest bzykaczem to nim pozostaje. Nawet jeśli przez chwilę będzie Ci się zdawało, że jest inaczej, to natury i tak nie oszukasz. Albo się z tym pogódź, albo poszukaj innego.

Gość gość
nastaw se budzik stopka: dlaczego ludzie nie lubia poniedzialkow