Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KolegaM1987

CERA, przebarwienia, pozostałość

Polecane posty

Gość KolegaM1987

Witam Panie i Panów. Proszę mi polecić kosmetyk redukujący drobne przebarwienia po zasuszonych/zlikwidowanych miejscowych wypryskach. Kiedyś w tv widziałem reklamę produktów firmy Garnier i tam była ładna symulacja efektów kosmetyku, którego nazwy niestety nie pamiętam. Oczywiście nazwa firmy nie musi być wyrocznią itd. Przede wszystkim intersuje mnie działanie. Prosiłbym również Was o podzielenie się ze mną doświadczoną skutecznością używanych kosmetyków. Pozdrawiam. Dziękuję za odpowiedzi.

Gość lilio__
podnoszę i przyłączam się do pytania:-)

Gość kasieńkapysieńka
propo smarować skórę na noc skinorenem. pomaga likwidować blizny i pryszcze także spróbuj.kupisz bez recepty w aptece.

Gość kasieńkapysieńka
proponuję* :P

Gość królewna sniężka
Maseczka z cebuli. Utrzeć troszkę cebuli i papkę (bądz wycisnięty sok) nakładać na miejsca przebarwione lub blizny. Sosować codziennie. Po wyschnięciu nałozonej cebuli przemyć twarz ciepłą wodą. Maseczkę z cebuli naprawdę polecam. Rozjaśnie skórę i likwiduje zbliznowacenia.

Gość KolegaM1987
Hej! Dzięki za odpowiedzi. Równolegle czytam temat o maseczce cebulowej. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3869025 i chyba spróbuję. za te 15 zł wydanych na kosmetyk znanej firmy można kupić dużo cebuli... Pozdrawiam.