Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co prawda to prawda

wypisujcie tu ŻYCIOWE PRWDY I MORAŁY!

Polecane posty

Gość co prawda to prawda

od początku, aż do końca życia jesteśmy tylko z jedną osobą - ze sobą samym, dlatego właśnie SIEBIE, a nie kogoś innego powinniśmy kochać, sznować i uwielbiać najbardziej, żeby w czasie, kiedy cała reszta odejdzie, nie żałować, że spapraliśmy sobie życie. Każdy sam dla siebie powinien być najważniejszy w swoim życiu, na pierwszym miejscu, a potem cała reszta. Wierzyć w swoje możliwości - jeśli czegoś bardzo pragniesz, to jesteś w stanie to osiągnąć. Każdego dnia stawać się lepszym. Jeśli dziś jest źle, to "jutro będzie lepiej!" Każdego dnia macie szansę zacząć wszystko od nowa "w życiu nie ma GAME OVER, jest tylko NEXT LEVEL" Tylko Ty masz wpływ na to, co dzieje się w Twoi zyciu, dlatego nie obwiniaj innych o swoje porażki. Wszyscy chcą, żeby Ci nie wyszło, ale dobrze wiesz, że jesteś w tym najlepsza! Uwierz w siebie, żeby udowodnić to innym. Jeśli wszyscy już dawno zwątpili, udowodnij im, że się mylili. Kochaj swoje ciało i wnętrze bez względu na to jakie ono jest - kochaj, bo jest ono Twoje własne - zmieniaj, jeśli nie jest takie, jakbyś chciała, żeby było, ale KOCHAJ. Każda z Was jest wyjątkowa, piękna, seksowna, mądra, silna, twarda, zdecydowana, uparta, systematyczna i zorganizowana! Potraficie intrygować swoim zachowaniem i podrywać facetów. BĄDŹCIE OPTYMISTKAMI! Jesteście wolne społecznie, NIC NIE MUSICIE, robicie tylko to, na co macie ochotę. Nie przejmujcie się nigdy tym, co mówią inni - ludzie kierujący się zazdrością, albo pychą. Nie wierzcie im, gdy mówią źle o innych, o Was, lub o sobie samych. Każdy potrzebuje Ciebie bardziej niż Ty jego! Możecie dążyć do perfekcji eliminując stopniowo wady i unikając popełniania błędów. Możecie stać się NOWĄ, LEPSZĄ wersją siebie samych! Życie to ryzyko, więc ryzykuj jak najwięcej! :D

krótko, węzłowato i na temat: Świat się wokół dupy i pieniędzy kręci. Choć ktoś udowodnił, że wokół własnej osi, ale może się kręcić wokół własnej osi jak jest płaski.

Gość numer 6
tu sie nikt nie wpisze powaznie, kazdy trzyma swoje prawdy dla siebie , taka prawda;) ( co by ktos nie podlapal i stal sie lepszy ;)) ufaj tylko sobie ty jestes dla siebie najwaznijeszym autorytetem spelniaj marzenia i z dala od problemow swiat jest piekny

Gość tak sobie w sobotę
Jak czegoś ie wolno, a się bardzo chce, to można. :D

Gość numer 6
brzydki to zajmij sie czym innym w zyciu niz brakiem dziewczyny ;) moj kolega zostal gejem

Gość numer 6
i tez nie ma sie co obrazac

Gość zupełnie serio się wpisuję
....jak masz miękkie serce, to musisz mieć twarda dupę :P i bardziej lirycznie.... "każdy chce życ na wierzchołku góry, niewielu zdaje sobie sprawę, ze prawdziwie szczęście, kryje się s SPOSOBIE WSPINACZKI"

Gość topik zaśmiecony
MOJE ŻYCIOWE PRAWDY I MORAŁY - Życie jest jak taksówka, drogie wygodne i kiedyś trzeba wysiąść. - Życie zacina się po czterdziestce. - Życie to choroba przenoszona droga płciową. - Życie jest jak jajo. Trzeba je znieść. - Żeby życie dupę miało, to byśmy je kopali - Życie nie pieści, pieśćmy się sami. - Wykształcenie nie piwo - nie musi być pełne. - Otwórz szafę i gadaj do rzeczy. - Są rzeczy ważniejsze od pieniędzy, tylko trzeba mieć pieniądze, żeby je kupić. - Boże spraw by Mi się chciało, tak jak Mi się nie chce. - Bóg tez zaczynał od zera. - Ziemia jest piekłem innej planety.

Gość numer 6
brzydki a Ty nie jestes facet ?:>

Gość mała_apokalipsa
Wierzyć w swoje możliwości - jeśli czegoś bardzo pragniesz, to jesteś w stanie to osiągnąć. NIE, to nie jest prawda Jeśli dziś jest źle, to "jutro będzie lepiej!" To też nie Tylko Ty masz wpływ na to, co dzieje się w Twoi zyciu, dlatego nie obwiniaj innych o swoje porażki. Ani to Uwierz w siebie, żeby udowodnić to innym. Jeśli wszyscy już dawno zwątpili, udowodnij im, że się mylili. Każda z Was jest wyjątkowa, piękna, seksowna, mądra, silna, twarda, zdecydowana, uparta, systematyczna i zorganizowana! Naiwne... Potraficie intrygować swoim zachowaniem i podrywać facetów. Even more naiwne Każdy potrzebuje Ciebie bardziej niż Ty jego! Hm, a co jeśli wypowiadają to 2 osoby? Możecie stać się NOWĄ, LEPSZĄ wersją siebie samych! O, to jest super!

ŻYCIE ZAZWYCZAJ JEST SMUTNE A ZARAZ POTEM SIĘ UMIERA.

Gość numer 6
deko przemowilas juz zaa swiatow ?:P mala apokalipsa trzeba bylo jeszcze dodac " to powiedzial on - maly czlowieczek ktory przegral zycie":P

Gość onanista nr 2
każdy ma prawo do orgazmu ... orgazm uwalnia od marazmu :)

jak widac jeszcze nie umarlam, mysle, ze ta druga czesc tej życiowej prawdy jest tą częścia bardziej optymistyczną:)

\"Nie chcę o tym teraz myśleć. Pomyślę o tym jutro\". \'\'uważaj na marzenia -mogą sie spełnić\'\' \'\'bądz dobra dla siebie\'\' \'\'nigdy nie mow nigdy\'\' \'\'życie to nie bajka,wiec nie czekam na księcia--sama sobie poradzę z wrogami\'\'

Gość numer 6
deko przerazajace masz poglady :P "jakie zycie taka smierc";) ja moge tylko sie cieszyc na sama wiesc o przeniesieniu sie w inny wymiar;)

Gość co prawda to prawda
z zakonnice?!

Gość simona b
Sami a co z Twoim prawiczkiem ?

Gość co prawda to prawda
prawda jest taka, że tylko źli, bezwzględni ludzie bez sumienia mają lekkie, łatwe życie.

Gość jhtjhg
słuchaj TV a daleko zajdziesz :classic_cool:

Gość *Sani*
Wiem bo mają małe zaganiacze a mnie potrafi zaspokoić tylko facet z 30 cm pytonem. Mniejszych nie czuję 😭 przykro mi 4life twoich zabiegów nawet nie czuję 🌼

heheh następna moja wirtualna prawda ''podszywacz to ktoś z beznadziejną nudną osobowością'' :classic_cool:

Gość simona b
Sami zapewne ma sie dobrze jednak czy go tez zaliczasz do imitacji?

Gość filozoficznie
za długi wstęp i te PRWDY - byłam pewna ,że chodzi o PARDWY !:D

najbardziej prawdziwe z prawdziwych: Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia.

Simona B --oczywiście że zaliczam GO do imitacji. PS. lece tylko na jego kasę i wygląd,a po za tym nie jest z nim jeszcze az tak bardzo żle jak z innymi facetami z kafe.Jest do wytrzymania nastepna moja prawda ''tylko przy kobiecie facet może czuć sie prawdziwym mężczyzną''