Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halimka

jaka odżywka do włosow

Polecane posty

Gość halimka

Czesc mam pytanie do osob wiedzacych cos i mogących mi pomoc chocby w malym stopniu :) farbuję włosy od ok 6 miesiecy ale prostuje od kilku lat ok 4. codziennie je myje szusze i prostuje do niedawna były w dobrej kondycji chociaz po ostatnich zabiegach (chcialam zafarbowac wlosy na ladny brązik wyszly czarne probowalam je rozjasnic) zrobily sie strasznie szorstkie suche i cienkie :/ uzywam dobrych firmowych szamponow zawsze odzywek zazwyczaj dave chociaz ostatnio wlosy mi sie po niej strasznie elektryzuja plus jedwab. Możecie mi polecic jakas dobra odzywkę do wlosow? myje codziennie poniewaz kiedys trenowalam i musialam korzystac z prysznica bardzo czesto i codziennie myc wlosy nawet dwa razy przyzwyczaily sie do tego i po calym dniu robia tłuste i brzydkie.

Gość oliwia1666
Włosy robią sie na drugi dzien tłuste i brzydkie z tego powodu ze przyzwyczaiłas skore głowy do codziennego mycia, rownie dobrze mozesz zbyt intensywnie masowac skore głowe przy myciu co powoduje nadprodukcje gróczołow łojowch.Włosy po rozjasnianiu są włosami martwymi, i trudno bedzie je doprowadzic do wczesniejszego stanu. Radziłabym ci udac sie do dobrego fryzjera aby poradzil Ci jakiego szamponu, maski czy odzywki uzywac.