Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na marginesiee.

Co teraz robić?

Polecane posty

Gość na marginesiee.

w skrócie, był facet który latał kiedyś za mna bardzo, widac bylo ze mu zalezalo, mnie nie ;) nasz kontak sie urwal miedzy innymi przez to ze sie nim bawilam, znalazlam innego a wczesniej narobilam mu nadzieji. oprzytomnialam po kilku miesiacach ze mi na nim zalezy, powiedzialm mu to, chyba sie ponizalam, pisalam pierwsza na gg, smsy itd. zlewal mnie na poczatku totalnie potem jakby sytuacja sie ocieplila sam dzwonil. raz byl mily, mowil ze mnie uwielbia na drugi dzien jakby rozmowy nie bylo, chcialam sie spotka i pogadac, odwlekal to:O powiedzialam mu ze jesli mam sobie dac spokoj to niech to powie jesli obojetna mu jestem. on: nie powiedzialam ci tak nigdy, i pewnie za miesiac tez ci nie powiem ze jestes mi obojetna. to ja nadal sie pozniazlam i zagadywalam pierwsza... bledne kolo. tyle ze juz nie moge tak wiecznie, boje sie ze jak wtedy bylam dla niego nieosoaglana to go to krecilo a jak pokazlam ze mi zalezy znudzialm mu ise. co myslicie? co ja mam robic? :( dodam ze on ma 25 lat nie 17:O

Gość na marginesiee.
napiszcie cos bo obledu dostaje :(

ja bym na twoim miejscu na troche zamilka. zadnych sms-ow, zadnego dzwonienia, nic. zobaczysz czy on bedzie sie odzywal i pytal dlaczego...trudno przewidziec jak sie zachowa. moze wtedy dotrze do niego na ile jestes mu wazna. nie masz nic do stracenia przeciez.

Gość wvxsd65
NIC

Gość dddddooooooooooraaaaaa
Bo sie przekonal ze jestes glupia bzdziagwa i tyle, zmadrzal facet, co tu duzo gadac.

Gość na marginesiee.
dobra zamilkne teraz, boje sie ze on sie nie odezwie juz:( byłam glupia, przyznaje, kazdy popelnia bledy

to jak sie nie odezwie, to bedziesz w koncu wiedziala "na czym stoisz"

Gość na marginesiee.
laVita a ile dac mu czasu? nie odzywam sie juz od teraz:) jeszcze z rana gadalam z nim na gg... mysle ze max.5 dni jak sie nie odezwie to zapomniec bede musiala:(

Ciężka sprawa ale może teraz on celowo trzyma cię w niepewności. Najlepiej poczekaj

Gość na marginesiee.
ta niepewnosc mnie wykancza, bo troche to juz trwa:( taka zabawa w cieplo - zimno. chodzi mi po glowie tez taka mysl e on sobie zarty ze mnie robi i bawi go ze sie osmieszam:( ale czy facet ktoremu nie zalezy dzwonil do kobiety od razu po polnocy w jej urodziny zeby zlozyc zyczenia jako pierwszy? nie wiem juz nic.....:O:(

Gość sjisjis
za facetem sie nigdy nie lata ,chociaz nie wiem jak by cie korcilo, to facet ma zabiegac o dziewczne i gdy widzisz ze jestes mu obojetna on cie olewa a ty sie ponizasz to jaki ma to sens nie lataj za nim jak bedzie chcial to sam przyjdzie, a poza tym to pol swiatu tego kwiatu, mysle ze jak by mu naprawde zalezalo to on by mimowszystko chcial z toba sprubowac a nie zachowuje sie jak by chcial a nie mog, ale z drugiej strony moze za bardzo go osaczylas daj mu ochlona i poczekaj jak on bedzie postepowal

Gość na marginesiee.
dobra, nie odzywam sie juz do niego, chocby mialo mnie skrecic

Gość sjisjis
poprostu, niech on sie wykaze , ty juz mu pokazaas ze bys chciala i to za duzo, z facetem to trzeba po trochu -mysli ze zlapal kroliczka ale ciagle sie mu wymyka, raz cieplo raz zimno ,wtedy on bedzie zabiegal ale gdy widzi ze ma wszystko podane a tacy to o co ma zabiegac

pytasz, ile mu dac czasu. nie wykluczone, ze on bedzie chcial cie przetrzymac...tak dla zabawy. mysle, ze jesli nie odezwie sie w pierwszych dwoch tygodniach to masz prawo myslec, ze nie jest tak naprawde toba zainteresowany...bo przeciez (nie daj Boze) mogloby sie cos stac. z drugiej strony, to dzwonienie zaraz po polnocy w twoje urodziny to znak, ze o tobie jednak mysli, ale to nic. nie odzywaj sie na razie -na zasadzie -teraz to ja sie toba pobawie. i nawet jesli sie odezwie to zachowuj sie dyplomatycznie...nie wskakauj mu zaraz do kieszeni.

poczekaj niech wie że nie bedziesz za nim ciągle biegać

Gość na marginesiee.
dobra, jak mnie bedzie krecic to tu bede pisac a nie do niego

Gość dc vgfgr
cały amabras by oboje chcialo na raz

Gość na marginesiee.
wczoraj dzwonił, chyba był wstawiony bo normalnie nie dzwoni sie o 1 w nocy, ale zawsze :P

Gość 1234321
ty najpierw się nim bawiłaś, teraz on tobą

Gość na marginesiee.
ale moglibysmy skonczyc juz ta zabawe :O

ponoc co w sercu trzezwego to na ustach pijanego...stad moze ten telefon o pierwszej w nocy. radze ci jednak nadal go troche przetrzymac. zobaczysz czy \"peknie\" i ewentualnie kiedy. niech on sie odzywa...ty na razie nie (co ci oczywiscie nie przeszkadza byc dla niego mila jesli szuka z toba kontaktu)

i jeszcze jedno: nie-wykluczone, ze jesli on nagle zacznie ciebie atakowac z kontaktami...to ci nagle przejdzie...bo bedziesz miala juz to, o co od dluzszego czasu tak zaciecie walczysz.